Acest concurs a expirat în data de 2014-04-05. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta E-Boda!

Campania  „Kiss FM si Seenow te scot la tableta”  se va desfasura in zilele de luni pana vineri, incepand cu data de 10 martie 2014 si pana la data de 4 aprilie 2014, inclusiv.

Inscrierea la campanie se poate face prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal).

Cu incepere de la ora 7:00, realizatorii emisiunii matinale vor lansa tema concursului. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa raspunda, cat mai creativ cu putinta, la subiectul ales ca tema a zilei. Raspunsul va fi trimis printr-un mesaj de tip SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare zi de concurs, o data pe zi, in intervalul 7:00 -10:00, va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat de catre realizatorii emisiunii si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul zilei.

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM. 

Premiile oferite:

Premiul zilnic consta intr-o tableta E-Boda Revo R80 BT, 7.85”. In total, se vor acorda 20 de premii zilnice.