Acest concurs a expirat în data de 2014-03-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o tableta Asus sau un voucher de cumparaturi in valoare de 300 ron!

Campania „Câştigă o tabletă ASUS cu SEQR®” se va  desfăşura în perioada 29 ianuarie 2014, ora 00:00 – 28 februarie 2014, ora 24:00, în cadrul site-ului pcgarage.ro.

La această Campanie pot participa numai persoane fizice, cetăţeni români, cu domiciliul stabil în România, care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 28 ianuarie 2014, inclusiv, şi care îndeplinesc în mod cumulativ condiţiile de mai jos:

  • Sunt înregistraţi ca utilizatori pe site-ul pcgarage.ro
  • Raspund corect la întrebările specificate în secţiunea de concurs alocată pe site-ul www.pcgarage.ro

Mecanismul de desfasurare a campaniei:

Participanţii trebuie să fie înregistraţi sau să se înregistreze pe www.pcgarage.ro şi să fie autentificaţi (logaţi) pe site-ul anterior menţionat.  Pe pagina de start www.pcgarage.ro va exista un banner care, odată accesat, va conduce potenţialul Participant către o pagină cu informaţii despre plata cu SEQR®.  Din această pagină, potenţialul Participant va fi direcţionat către o pagină conţinând 4 întrebari la care va trebui să răspundă şi care vor avea răspunsuri prestabilite, dintre care Participantul va trebui sa îl aleagă pe cel corect (întrebări cu răspunsuri tip grilă). Fiecare întrebare va avea doar un singur posibil răspuns corect.  Informaţiile necesare răspunsurilor se vor găsi pe pagina cu informaţii despre plata cu SEQR® sau pe www.seqr.com/ro.  

Caştigătorii vor fi selecţionaţi de către Organizator în baza unei trageri la sorţi efectuate cu mijloace automate, prin mecanismele conţinute de site-ul http://random.org.

Premiile campaniei:

  • Premiul 1: Tabletă ASUS ( 7 inch IPS  MultiTouch, Cortex A7 1.2GHz Quad Core, 1GB RAM, 16GB flash, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Android 4.2)
  • Premiul 2: Voucher de cumpărături pe www.pcgarage.ro in valoare de 300 RON tva inclus
  • Premiul 3: Voucher de cumpărături pe www.pcgarage.ro in valoare de 100 RON tva inclus