108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
39
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga cu Terra Magazin si Allview o tableta AX4 Nano!

 admin  2014.03.24  Tablete,Trageri la sorti  4409

concurs Terra Magazin

Concursul "Castiga o tableta AX4 NANO" se desfasoara in perioada 03 martie 2014 – 14 aprilie 2014

Pentru a avea posibilitatea de a castiga o tableta marca ALLVIEW pe durata Concursului, orice persoana care intruneste conditiile trebuie sa se gaseasca, la momentul extragerii castigurilor, intre participantii la concurs. Pentru desfasurarea Concursului, prin acordul organizatorului, in Revista Terra Magazin se publica o intrebare intr‐un spatiu special alocat Concursului, usor vizibil cititorilor. Pentru a avea sansa castigului, persoanele interesate trebuie sa completeze talonul din revista cu datele si raspunsul la intrebarea "Cum se mai numesc valurile seismice?", sa‐l fotografieze si sa transmita fotografia prin e‐mail la adresa terramagazin@cdpress.ro, avand subiect "Concurs Allview, tableta AX4 NANO / judet… (se completeaza judetul)"

Talonul poate fi trimis prin email in mod valid catre Organizator la adresa de e‐mail indicata pana la data de 14 aprilie 2014. 

Toti participantii care au transmis raspunsul corect si valid la intrebarea Concursului vor fi considerati calificati pentru tragerea la sorti in cadrul careia vorfi desemnati doi castigatori.

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 16 aprilie 2014, ora 10:00, la sediul organizatorului.

Premiul il reprezinta o tableta AX4 NANO marca Allview.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Terra Magazin Revista Terra Magazin concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.