Acest concurs a expirat în data de 2014-05-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o super saltea Vasco Memory!

Campania "Te abonezi la newsletter si castigi o super saltea" se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu data de 15.04.2014 pana la 20.05.2014.

La campania poate participa orice persoana fizica care se aboneaza la newsletter-ul www.ramedepat.ro incepand cu data de 15.04.2014. Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un id de abonare, care este numar natural unic, o adresa de e-mail poate primi cel mult un id de abonare. Participantii trebuie sa detina cetatenie sau rezidenta romana, in cazul persoanelor fizice, si in cazul persoanelor juridice,sa fie persoane juridice romane cu sediul pe teritoriul Romaniei. Datele furnizate de participanti trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu realitatea.

Premii:

  • 1 x Saltea Vasco Memory, la dimensiunea solicitata de castigator, in valoare de pana la 2891* lei cu TVA inclus. (valoarea maxima acordata pentru dimensiunea de 200x200 cm)