Acest concurs a expirat în data de 2014-03-29. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o rochie dintr-o colectie speciala sau un abonament la revista Elle!

Campania promotionala cu premii “Cabina de proba FIAT 500” derulata in Romania este organizata si desfasurata in cadrul centrelor comerciale selectate din orasele participante in campanie. Orasele si centrele comerciale participante vor fi detaliate pe Site si/sau pe Pagina de Facebook. Campania va incepe in data de 01 martie 2014, la ora deschiderii fiecarui complex comercial si se va incheia la data de 28 martie 2014, la ora inchiderii fiecarui complex comercial.

Campania se desfasoara, in fiecare zi din perioada sus mentionata, intre orele in care fiecare complex comercial participant in campanie este deschis pentru public.

La aceasta campanie pot participa toate persoanele fizice adulte, cu varsta peste 18 ani, cu domiciliul/resedinta in Romania.

In cadrul Campaniei vor fi acordate 5 premii astfel:

  • 4 premii, constand in 4 rochii marca Tulipe Nero (cate una pe saptamana)
  • 1 abonament, pentru 12 luni, la revista Elle

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • a) participantul trebuie sa aiba drept de participare
  • b) participantul trebuie sa accepte conditiile din Regulamentul de fata, prin semnarea formularului de inscriere in campanie
  • c) participantul trebuie sa viziteze, pe perioada campaniei, standul de prezentare “Cabina de proba FIAT 500” dedicat Organizatorului, din cadrul centrelor comerciale selectate, din orasele participante in campanie.
  • d) participantul trebuie sa permita persoanei din incinta standului, care va reprezenta Organizatorul, sa-l fotografieze digital (cu o tableta sau telefon mobil sau aparat de fotografiat) impreuna cu masina Fiat 500 care va fi expusa in incinta stand-ului campaniei.
  • e) odata cu inscrierea in campanie, participantul este de acord ca pozele digitale facute in cadrul standului campaniei, de catre reprezentantul Organizatorului, sa poata fi folosite de catre Organizator pentru promovarea campaniei FIAT 500, pe materialele distribute intern, pe Site sau pe Pagina de Facebook.
  • d) sa completeze datele personale, de identificare si de contact, si alte informatii specificate pe formularul de inscriere tiparit al campaniei / INVITATIA LA TEST DRIVE , care ii va fi pus la dispozitie de reprezentatul Organizatorului.

Participantii vor trebui sa completeze formularul de inscriere in campanie cu urmatoarele date: nume, prenume, localitatea de domiciliu/resedinta, judetul de domiciliu/resedinta, numar de telefon mobil in format 07XX XX XX XX, adresa de e-mail, acceptarea conditiilor prevazute in prezentul Regulament.

Desemnarea castigatorilor va avea loc, prin 5 trageri la sorti, astfel:

  • o tragere la sorti in data de 14 Martie 2014, dintre participantii care s-au inscris in prima saptamana de campanie (01 Martie – 07 Martie 2014) completandu-si datele personale corect. Castigatorul va primi 1 rochie Tulipe Nero. La fiecare extragere va fi extras un castigator si 5 rezerve.
  • o tragere la sorti in data de 21 Martie 2014, dintre participantii care s-au inscris in a 2-a saptamana de campanie (08 Martie – 14 Martie 2014) completandu-si datele personale corect. Castigatorul va primi 1 rochie Tulipe Nero. La fiecare extragere va fi extras un castigator si 5 rezerve.
  • o tragere la sorti in data de 28 Martie 2014, dintre participantii care s-au inscris in a 3-a saptamana de campanie (15 Martie – 21 Martie 2014) completandu-si datele personale corect. Castigatorul va primi 1 rochie Tulipe Nero. La fiecare extragere va fi extras un castigator si 5 rezerve.
  • o tragere la sorti in data de 04 Aprilie 2014, dintre participantii care s-au inscris in a 4-a saptamana de campanie (22 Martie – 28 Martie 2014) completandu-si datele personale corect. Castigatorul va primi 1 rochie Tulipe Nero. La fiecare extragere va fi extras un castigator si 5 rezerve.
  • o tragere la sorti in data de 04 Aprilie 2014, dintre toti participantii care s-au inscris pe parcursul intregii campanii, completandu-si datele personale corect. Castigatorul va primi 1 abonament pentru 12 luni, la revista Elle. La fiecare extragere va fi extras un castigator si 5 rezerve.