Acest concurs a expirat în data de 2014-02-24. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o rochie de mireasa sau o luna de miere in Grecia!

Noua revista Ghidul Miresei este sursa ta de inspiratie pentru tendintele sezonului 2014. Nu uita ca in top se afla in continuare dantela, alaturi de fascinantele accente de culoare, dar, atentie, fara sa iti tradezi naturaletea!

In cele peste 200 de pagini vei gasi colectii celebre de rochii de mireasa si costume de ginere, verighete si inele de logodna, idei originale si non-conformiste pentru decorul nuntii tale (de la nunta americana...la cea romaneasca), dar si articole despre cum sa-ti alegi fotograful de nunta, machiajul si coafura, despre rolul important al nasilor, superstitiile legate de voalul miresei sau noua moda la romani, cum ar fi... juramintele mirilor.

Dar, inainte de toate, noi ne-am pregatit in special anul acesta, sa va raspundem la prima si cea mai importanta intrebare a voastra, celor care ati decis sa va uniti destinele: Cand si unde sa-ti faci nunta in 2014?

Asadar, numarul 21 va intampina cu o selectie a celor mai apreciate saloane de evenimente, inclusiv povestea unei nunti la palat ilustrata intr-un pictorial vintage, dar si nunti moderne si cat se poate de reale cu vedete sau tineri indragostiti de secol XXI care-si traiesc cu emotie si bucurie povestea propriei nunti.

Ca noutate in premiera, iti oferim un bonus: Pasaportul lunii de miere cu cele mai atractive destinatii turistice pentru cei proaspat casatoriti! Ba, mai mult, poti castiga o luna de miere in Grecia oferita de agentia Serenity Travel (in valoare de 1300 euro), daca ne trimiti codul inscris pe talonul de participare din revista pe adresa lunademiere@ghidulmiresei.ro.

Daca nu te-ai hotarat inca ce rochie de mireasa sa-ti cumperi si daca bugetul disponibil nu pare a fi in concordanta cu preferintele tale, lasa-ne pe noi sa alegem sau, mai bine zis, lasa destinul sa-ti ofere o sansa unica in viata, ba nu, chiar dou a! 

Trimite codurile inscrise pe taloanele de participare din revista pe adresa rochiedemireasa@ghidulmiresei.ro, si poti castiga orice rochie iti doresti din saloanele de prezentare Astyle (Bucuresti) sau Elegance (Craiova). 

Perioada de desfasurare a tombolei "Revista Ghidul Miresei" 

  • Marti, 1 octombrie 2013 - Vineri, 21 februarie 2014, ora 10:00 - prin intermediul postei electronice 
  • Vineri, 21 februarie 2014 - Duminica, 23 februarie 2014, ora 16:00 la Targul Ghidul Miresei – Cupola Romexpo (in urnele special amenajate) 

Premiile oferite constau in: 

  • Premiu 1 - Rochie de mireasa (oferit de Astyle - www.astyle.ro ) – orice model la alegere din magazinul de prezentare, colectia 2014 
  • Premiu 2 – Rochie de mireasa (oferit de Elegance - www.elegance-ama.ro ) – orice model la alegere din magazinul de prezentare, colectia 2014 
  • Premiu 3 – Luna de miere in Grecia (oferit de Serenity Travel - www.serenitytravel.ro ) - voucher in valoare de 1.300 euro

Desfasurarea tombolei:

  • Tombola este organizata prin intermediul postei electronice in perioada 1 octombrie 2013 - 21 februarie 2014, pana la orele 10:00 si al Targului Ghidul Miresei desfasurat in Pavilionul A/Cupola Romexpo, in perioada 21 - 23 februarie 2014, pana la orele 16:00. 
  • Participarea consta in completarea obligatorie a tuturor campurilor talonului de participare din revista Ghidul Miresei – editia 21, distribuita la centrele de presa Inmedio (detalii puncte vanzare Bucuresti si nivel national pe inmedio.ro): nume si prenume mireasa, nume si prenume mire, data nuntii (doar cele programate pentru anul 2014), localitate, telefon, e-mail si trimiterea codului special inscris pe talon la adresa de e-mail: rochiedemireasa@ghidulmiresei.ro si/sau lunademiere@ghidulmiresei.ro in functie de premiul vizat sau decuparea si completarea talonului de participare in vederea introducerii sale in urnele special amenajate din cadrul Targului Ghidul Miresei – Cupola Romexpo (21 – 23 februarie 2014, pana la orele 16.00) 
  • La tombola pot participa toate persoanele cu domiciliu in Romania. 

Acordarea premiului:

  • Extragerea celor 3 castigatori si a cate o rezerva pentru fiecare premiu va avea loc in data de 23 februarie 2014, orele 16.30, la Targul Ghidul Miresei (Cupola Romexpo, Bucuresti). 
  • Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.ghidulmiresei.ro pana Marti, 25 februarie 2014. 
  • Extragerea va fi publica in prezenta unei comisii formate din 3 membri echipa Ghidul Miresei si 2 martori-vizitatori, pe scena Cupolei Romexpo din Bucuresti. 
  • Pentru validarea premiilor, castigatorii se vor prezenta pana la data de 15 martie 2014 la sediul Ghidul Miresei din Bucuresti (pentru detalii pot suna la 0729.882.097), in orice zi lucratoare (de luni pana vineri) in intervalul orar 10:00 - 17:00.