Acest concurs a expirat în data de 2014-03-31. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o rochie chic marca Aerwear!

Îţi place să fii în pas cu moda  şi să impresionezi prin outfit-urile tale?

Trimite-ne o fotografie cu tine în oraş  purtând ţinuta preferată şi poţi câştiga o rochie chic marca AERWEAR, perfecta pentru sezonul rece.  

E simplu să participi! Alege cea mai draguţă fotografie cu tine în oraş, îmbracată într-o ţinută fashion de stradă şi în care să te vezi integral, însoţeşte poza cu o descriere sumară a ţinutei pe care o porţi (creator / brand) şi trimite-ni-le prin formularul de mai jos.  

Echipa ONE.ro va alege cele mai interesante outfit-uri, care respecta criterii de baza de fashion si stil şi care au fost înscrise în concurs până pe 28 februarie 2014, ora 15.00. Fotografiile finaliste vor fi publicate pe site şi supuse votului utilizatorilor timp de o lună. 

Pe data de  31 martie 2014, ora 15.00  fotografia care a acumulat cele mai multe voturi va fi desemnată câştigătoare şi va fi premiată cu o rochie AERWEAR, model Wynwood dress, din magazinul online TuxedoConfessions.com

Rochia este disponibila pe marimile 36, 38 si 40 si se potriveste perfect pentru sezonul rece, cand iti doresti sa fii eleganta. Buzunarele ascunse lateral aduc un plus de confort. Lungimea rochiei este ajustabila. Alege un cardigan colorat pe care sa il porti descheiat iar pentru seara, daca mergi la un eveniment, alege un accesoriu supradimensionat.