Acest concurs a expirat în data de 2014-04-25. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o mini-vacanta la Hotel Europa, Eforie Nord!

Campania “Fii primul la mare cu Smailo!” se va desfasura in perioada 1 – 24 aprilie 2014, exclusiv in reteaua magazinelor DOMO și pe www.domo.ro și are drept scop popularizarea brandului SmailoSisteme de navigatie GPS si Tablete.

În cadrul acestei campanii, Organizatorul ofera 1 premiu prin tragere la sorti, constand intr-un sejur pentru 2 persoane, timp de 3 zile (2 nopti) in perioada 2 - 4 mai 2014, la Hotel Europa 4*, Eforie Nord. Sejurul cuprinde cazare in camera dubla cu pensiune completa, acces la centrul de piscina exterioara, in valoare de 290 Euro. Nu include transportul pana la destinatie si extraserviciile. 

Pentru inscrierea in aceasta campanie, participantul trebuie sa completeze formularul de inregistrare disponibil pe www.smailo.ro cu datele personale (nume si prenume, serie BI/CI, adresa de email, numar de telefon) si date legate de produsul achizitionat (model dispozitiv Smailo achizitionat, bon fiscal/factura, data achizitiei). Fiecare bon fiscal / factura poate fi inscris/a in concurs o singura data. 

Pentru participarea la concurs este necesara achizitionarea oricarui dispozitiv marca Smailo in perioada 1-23 aprilie 2014, exclusiv din reteaua de magazine DOMO si www.domo.ro.

La campanie participa

  • sistemele de navigatie GPS (Smailo Joy, Smailo HD 4.3, Smailo HD 5.0, Smailo HDx 5.0 Travel, Smailo HDx 5.0 Travel TrafficOK, Smailo HDx 7.0 Mondo)
  • tabletele Android (Smailo Web Energy 7, Smailo Web Energy 8, Smailo Web Energy 9.7)
  • camerele video auto (Smailo Primo, Smailo Duo)
  • radiourile de masina (Smailo MusicX2, Smailo Easy Talk & Drive Bluetooth)

Tragerea la sorti se va efectua in sistem electronic, din totalul inregistrarilor valide efectuate pe toata perioada campaniei in data de 25 aprilie 2014, la sediul AROBS Transilvania Software din Cluj Napoca, Piata Cipariu 9. Tragerea la sorti va avea loc in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai companiei organizatoare. La tragerea la sorti sunt inclusi automat toti participantii care indeplinesc cumulativ conditiile de participare si de validare la campania promotionala.