Acest concurs a expirat în data de 2014-05-26. Vezi concursurile active aici.
Castiga o excursie la Finala Supercupei Europei, bilete la meciurile Romaniei, saptamanal tricoul echipei favorite sau zilnic bilete la derby-ul preferat!

Campania “SuperCupa pentru SuperPrieteni!”  se va desfasura in perioada 5 Martie – 25 Mai 2014

Campania este adresata persoanelor fizice cu resedinta in Romania, care au implinit varsta de 18 ani pana la data 5 Martie 2014 si sunt membri inscrisi pe site-ul yepp.ro. 

In cadrul acestei campanii, se ofera urmatoarele premii: 

  1. Top Sezon: Excursie pentru 2 persoane la Finala Supercupei Europei de la Cardiff din 12 August 2014, pentru membrul care se va clasa pe locul 1 in clasamentul Top Sezon la finalul campaniei Yepp 14. Se asigura 2 bilete la meci, transportul din Bucuresti pana in orasul unde se va desfasura meciul, cazare la un hotel de minim 3 stele, timp de 1 noapte, fara masa inclusa. 
  2. Locul 1 in Grupul meu: 4 bilete la un meci din Liga 1, jucat in perioada Septembrie-Decembrie 2014, sau cate 2 bilete la Romania – Ungaria sau Romania – Irlanda de Nord, sau cate 2 bilete la un meci jucat acasa de catre echipele romanesti in grupele Cupelor Europene in perioada Septembrie – Decembrie 2014, pentru 23 de Campioni de grupuri valide*, desemnati printr-o tragere la sorti.
  3. Top Saptamana (Best of the Week)Tricoul de joc al echipei de fotbal favorite, pentru membri clasati pe locul 1 in clasamentul Top Saptamana, la finalul fiecarei dintre cele 12 saptamani competitionale din campania Yepp 14 (saptamana competitionala incepe Luni si se incheie Duminica). Membri castigatori la Top Saptamana pot opta pentru tricoul de joc al echipelor de club din Romania sau din strainatate, sau a echipelor nationale de fotbal, cu conditia ca aceste echipe sa aiba disponbile pentru vanzare tricouri din sezonul curent a campionatului (sezonul 2013-2014), respectiv ultimul model de tricou al nationalei optionate.
  4. Topul Zilei (Best of the Day) 2 bilete la un meci din returul campionatului Liga 1 2013 - 2014, pentru membri clasati pe locul 1 in clasamentul Topul Zilei la finalul fiecarei zi de competitie (o zi de competitie contine meciul sau meciurile programate in Yepp pe durata unei zile calendaristice).
  5. Top 2014 Excursie pentru 2 persoane la Finala Champions League de la Berlin din 5 Iunie 2015 pentru membrul care se va clasa pe locul 1 in clasamentul Top 2014 la finalul campaniei Yepp 16, din decembrie 2014. In clasamentul Top 2014 se aduna punctele pe care un membru Yepp le obtine din meciurile programate in toate cele trei competitii oficiale Yepp.ro ale anului 2014: Yepp 14 (sezonul de primavara din 2014), Yepp 15 (Cupa Modiala Brazilia 2014) si Yepp 16 (sezonul de toamna din 2014). Clasamentul cele trei competitii oficiale Yepp.ro ale anului 2014: Yepp 14 (sezonul de primavara din 2014), Yepp 15 (Cupa Modiala Brazilia 2014) si Yepp 16 (sezonul de toamna din 2014) si clasamentul Top 2014 va fi afisat pe site-ul yepp.ro incepand cu 05.03.2014 pana la finalul campaniei Yepp 16, din decembrie 2014. 

Pentru a participa, Participantii vor vizita site-ul Campaniei www.yepp.ro si isi vor face un cont unde vor completa un formular de inscriere cu urmatoarele date: Nickname, Prenume, Nume, Email.  Ulterior, trebuie sa completeze urmatoarele campuri de la rubrica profilul meu din Pagina mea:  Oras,  Judet,  Data nasterii,  Echipa favorita,  Jucator favorit,  Hobby,  Motto,  Poza avatar personalizata.

La finalul Campaniei, jucatorul clasat pe locul 1 in Top Sezon castiga excursie pentru 2 persoane la Finala Supercupei Europei de la Cardiff din 12 August 2014. Se asigura 2 bilete la meci, transportul din Bucuresti pana in orasul unde se va desfasura meciul, cazare la un hotel de minim 3 stele, timp de 1 noapte, fara masa inclusa. Organizatorul nu asigura transportul din orasul de resedinta al castigatorului pana la Bucuresti.

La finalul Campaniei, jucatorii care, la finalul fiecarei dintre cele 12 saptamani competitionale din campania Yepp 14 (saptamana competitionala incepe Luni si se incheie Duminica), s-au clasat pe locul 1 in Top Saptamana, vor participa la o tragere la sorti electronica in urma careia se va alege un castigator. Acesta va castiga un tricou de joc al echipei de fotbal favorite.

La finalul Campaniei, jucatorii clasati pe locul 1 in clasamentul grupurilor valide vor participa la o tragerea la sorti electronica in urma careia 23 de jucatori vor fi alesi castigatori. Fiecare dintre ei va castiga cate 4 bilete la un meci din Liga 1, jucat in perioada Septembrie-Decembrie 2014, sau cate 2 bilete la Romania – Ungaria sau Romania – Irlanda de Nord, sau cate 2 bilete la un meci jucat acasa de catre echipele romanesti in grupele Cupelor Europene in perioada Septembrie – Decembrie 2014.

In cazul in care doi sau mai multi Membri au acelasi numar de puncte se vor departaja dupa:

  • Numarul mai mare de linii realizate sau
  • Numarul mai mare de Scoruri finale indicate corect sau
  • Numarul mai mare de Marcatori indicati corect sau
  • Numarul mai mare de pronosticuri efectuate.

In cazul in care mai multi jucatori nu au putut fi departajati dupa epuizarea tuturor criteriilor enumerate anterior, se vor efectua trageri la sorti. 

In fiecare zi de luni a Campaniei se vor organiza tragerile la sorti electronice pentru zilele in care au existat situatii in care un premiu nu a putut fi acordat din situatiile prezentate mai sus. 

Castigatorii din zilele respective vor fi anuntati pe site-ul Campaniei in ziua urmatoare tragerii la sorti. 

In data de Luni 26 Mai 2014 se va organiza tragerea la sorti electronica finala in cadrul careia se vor extrage castigatorii premiului Locul 1 in Grupul meu, cei 23 de jucatori clasati pe locul 1 in grupurile valide la finalul Campaniei. 

Tagerea la sorti se vor efectua in fata unei Comisii (in cele ce urmeaza Comisia) formate dintr-un reprezentant al Organizatorului si un reprezetant al companiei de marketing direct, Open Public Service, sub supravegherea unui Notar Public. 

Intr-o prima faza se va extrage in prezenta Comisiei 23 (douazeci si trei) membri dintre membrii clasati pe locul I din grupurile valide participante la tragerea la sorti. Acestia vor fi desemnati castigatori a cate 4 bilete la un meci din Liga 1, jucat in perioada Septembrie-Decembrie 2014, sau cate 2 bilete la Romania – Ungaria sau Romania – Irlanda de Nord, sau cate 2 bilete la un meci jucat acasa de catre echipele romanesti in grupele Cupelor Europene in perioada Septembrie – Decembrie 2014. In faza a doua se vor extrage alti 23 de membri dintre membrii clasati pe locul I din grupurile valide participanti la tragerea la sorti. In ordinea cronologica a extragerii, acestia vor constitui rezerve. Aceste rezerve vor fi folosite in cazul in care unul sau mai multi Membri nu vor fi validati conform conditiilor descrise in Sectiunea 7 de mai jos. 

Premiile Yepp, cu exceptia celor de la categoria Top Saptamana (Best of the Week) si Topul Zilei (Best of the Day), sunt netransmisibile.