Acest concurs a expirat în data de 2014-04-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie la Disneyland Paris sau kituri complete de igiena orala!

Campania “Campionatul National de Periaj” este destinata tuturor membrilor comunitatii Facebook, interesati de participarea la aceasta. Perioada de desfasurare a Campaniei este 20 Martie – 20 Aprilie 2014

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina web facebook.com si sa urmeze urmatorii pasi: 

  • Sa dea LIKE paginii www.facebook.com/Zambesteromania 
  • Sa acceseze aplicatia “Campionatul National de Periaj” 

Inscrierile in competitie se pot face in una din cele doua categorii mentionate mai jos: 

  • Inscrieri cu familia 

Pentru a se inscrie la aceasta categorie, concurentul trebuie sa-si aleaga categoria concursului: “Familie” 

Pentru ca un copil in varsta de pana la 14 ani sa poata participa la competitie, acesta trebuie sa fie inscris in concurs de catre o persoana cu varsta minima 18 ani, care are calitatea de reprezentant legal/tutore/parinte al minorului si care va incarca o fotografie sau film cu copilul avand grija de sanatatea lui orala. 

Pentru a se inscrie in competitie cu o fotografie, concurentul va avea la dispozitie optiunea de “upload photo” astfel incat sa incarce fotografia si o descriere a acesteia. La inregistrarea fotografiei, participantul va trebui sa completeze datele necesare inscrierii, asa cum ele vor fi mentionate in formularul de inscriere. 

Pentru a inscrie in competitie un film, participantul trebuie sa il incarce impreuna cu o scurta descriere a acestuia in aplicatia “Campionatul National de Periaj” si sa completeze datele necesare inscrierii, asa cum ele vor fi mentionate in formularul de inscriere. Filmul va fi verificat in maxim 72 ore de catre Organizator sau Agentie. Dupa aprobare, participantul va primi un email in care va fi anuntat ca inscrierea a fost finalizata si va putea accesa pagina individuala din competitie.Dupa inscrierea fotografiei sau a filmulului, concurentul trebuie sa raspunda unei intrebari despre igiena orala. 

  • Inscrieri cu scoala 

Pentru a se inscrie la aceasta categorie, concurentul trebuie sa-si aleaga categoria concursului: “Scoala” si se adreseaza cadrelor didactice din institutiile de invatamant din Romania care impreuna cu elevii acestora doresc sa se inscrie la prezenta Campanie; sunt legitime pentru inscriere in Concurs doar clasele din ciclul primar si general, I-VIII. 

Pentru a se inscrie in competitie cu o fotografie in care elevii dintr-o clasa sprijina lupta pentru igiena orala, participantul va avea la dispozitie optiunea de “upload photo” astfel incat sa isi incarce fotografia si o descriere a acesteia. La inregistrarea fotografiei, participantul va trebui sa completeze datele necesare inscrierii, asa cum ele vor fi mentionate in formularul de inscriere. 

Pentru a inscrie in competitie un film, participantul trebuie sa il incarce impreuna cu o scurta descriere a acestuia in aplicatia “Campionatul National de Periaj” si sa completeze datele necesare inscrierii, asa cum ele vor fi mentionate in formularul de inscriere. Filmul va fi verificat in maxim 72 ore de catre Organizator sau Agentie. Dupa aprobare, participantul va primi un email in care va fi anuntat ca inscrierea a fost finalizata si va putea accesa pagina individuala din competitie. Dupa inscrierea fotografiei sau a filmului, concurentul trebuie sa raspunda unei intrebari despre igiena orala. 

Pentru a fi validata inscrierea unui participant in Campanie, acesta trebuie: 

  • Sa participe la Campania desfasurata prin intermediul portalului Facebook, in perioada desfasurarii acesteia
  • Sa fie persoane fizica cu domiciliul in Romania
  • pentru secțiunea Familie, persoana inscrisa sa aiba varsta de maximum 14 ani impliniti la data inceperii Campaniei, iar inscrierea trebuie facuta numai de catre o persoana cu varsta de peste 18 ani si care are calitatea de reprezentant legal/tutore/parinte al minorului inscris in Concurs
  • pentru secțiunea Scoala, elevii participanti si inscrisi de catre o singura persoana trebuie sa fie in clasele I-VIII, iar inscrierea trebuie facuta numai de catre un cadru didactic care are calitatea de profesor in institutia de invatamant din care face parte clasa inscrisa si care are acordul parintilor de a inscrie elevii clasei in competitie. 

La finalul Campaniei, respectiv in data de 21 aprilie 2014, organizatorul va desemna castigatorii premiului final pentru cele doua categorii, “Familie” si “Scoala”, in urma unei jurizari realizate de o comisie formata din General Manager GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, Helen Tomlinson, medic specialist stomatolog la Clinica 3-D Dental Dr. Dana Caranovic si bloggerul Cristian China-Birta. Acestia vor stabili castigatorii la categoria Familie pentru marele Premiu (excursia la Disneyland) si in plus 5 rezerve. 

Voturile vor putea fi acordate participantilor de catre alti utilizatori de Facebook o singura data pe toata durata Campaniei care, in prealabil, vor trebui sa fie fani ai paginii Facebook.com/ZambesteRomania. Numarul de voturi reprezinta numarul de like-uri pe care fiecare fotografie sau film inregistrat in competitie le inregistreaza in cadrul aplicatiei la momentul inchiderii inscrierilor si competitiei. 

In cadrul acestei Campanii se vor acroda urmatoarele premii: 

  • La categoria: ”Familie” - 1 excursie la Disneyland, Paris, pentru 3 persoane – dintre care un copil cu varsta de pana la 14 ani, inscris in competitie. Detalii premiu: Familia va primi un voucher in valoare de 1.400 de euro (TVA inclus) la agentia de turism Happy Tour, valabil un an de zile în perioada 30.04.2014 – 30.04.2015, ce va reprezenta necesarul pentru o excurie la Disneyland Paris, incluzand transport, cazare si bilete de intrare in parc. 
  • La categoria Familie – 100 de premii constand intr-un kit de ingrijire orala continand cate o pasta de dinti, o periuta si o apa de gura, in valoare totala de 1074 RON. Premiile vor fi oferite in ordine descrescatoare dupa insumarea “voturilor” (like-urilor) inregistrate pe pagina individuala din cadrul aplicatiei din pagina Facebook.com/ZambesteRomaniaLa categoria Scoala, 10 premii in valoare de 500 euro/clasa (din care se scade impozitul pe venit in valoare de 16%) destinate renovarii/dotarii clasei, castigatorii urmand sa comunice catre Organizator pana la data de 15 septembrie 2014 fotografii din care sa reiasa cum aceasta suma de bani a fost utilizata pentru renovarea/dotarea clasei in care copii invata.

Juriul va acorda acest premiu tinand cont de urmatoarele criteri: 

  • calitatea fotografiilor/ filmului 
  • fotografiile / filmul sa ilustreze clar o actiune corecta pentru igiena orala 
  • fotografiile / filmul sa prezinte concurentul inscris avand grija de sanatatea sa orala sau promovand un mesaj corect pentru ingrijirea orala 
  • creativitate in abordarea temei (cadru, personaje, interpretare etc) 
  • ingrijirea orala trebuie prezentata intr-un mod distractiv