Acest concurs a expirat în data de 2014-07-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie in una din capitalele europene Amsterdam, Roma, Paris, Barcelona sau Londra!

Campania “Rexona te protejeaza si cu premiu dublu te premiaza!” se va desfasura la nivel national in perioada 14.04.201414.07.2014.

Pentru a participa la Campanie, consumatorii (persoane fizice) care indeplinesc conditiile mentionate trebuie sa achizitioneze orice deodorant Rexona Women (spray, stick, roll-on) sau Rexona Men (spray, stick, roll-on) participant la Campanie, sa descopere si sa trimita catre Organizator in perioada de desfasurare a acesteia codul unic de participare tiparit pe stickerul promotional aplicat pe produsul Rexona achizitionat, folosind una din urmatoarele doua modalitati de inscriere prezentate in continuare: 

  • prin SMS la numarul 1735 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote)
  • prin inscrierea directa pe pagina web a Campaniei, completand formularul de inscriere ce se afla postat pe pagina Campaniei de pe www.rexona.ro

Un cod unic de participare va putea fi inscris in Campanie de catre un singur participant, doar prin una dintre modalitatile de inscriere. Un consumator/participant se poate inscrie in Campanie, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa, cu maximum 20 coduri unice de participare valide. 

In cadrul acestei Campanii se acorda 25 de premii, astfel: 

  • 5 premii, constand fiecare in cate o excursie tip city-break, in perioada 1-30 Septembrie 2014, pentru doua persoane (castigatorul si persoana desemnata de acesta) in Europa, in una din capitalele europene Amsterdam, Roma, Paris, Barcelona, sau Londra (la alegerea castigatorului); premiile se acorda sub forma de voucher de calatorie ce poate fi valorificat numai in perioada 1-30 Septembrie 2014, in caz contrar pierzandu-si valabilitatea (fara nicio despagubire din partea Organizatorului), fiecare premiu-voucher avand o valoare comerciala de 4.600 RON cu TVA. Valoarea premiului o reprezinta valoarea comerciala mentionata anterior la care se adauga impozitul ce va fi retinut la sursa. In baza voucher-ului de calatorie, castigatorul poate achitiziona un pachet de servicii turistice oferite de agentia de turism a organizatorului. Pachetul turistic trebuie sa contina cel putin: transportul cu avionul si cazare hotel de 3 stele + mic dejun, pentru 2 persoane, 2 nopti.
  • 20 premii constand in cate un voucher in valoare individuala de 3.800 lei cu TVA. Fiecare voucher permite achizitia a cate 2 biciclete sau accesorii pentru biciclete in limita sumei de 3.800 lei (cu TVA) de la magazinul on-line sportguru.ro. Fiecare card valoric/voucher este valabil pana la data de 30 septembrie 2014, putand fi valorificat la Furnizorul de echipamente sportive. 

Premiile se acorda prin tragere la sorti. La fiecare extragere vor participa toate codurile inscrise in Campanie in perioada anterioara datei extragerii. Codurile necastigatoare la o extragere vor participa la urmatoarele extragere care vor avea loc in cadrul Campaniei. 

Castigatorii sunt stabiliti prin trei extrageri, dupa cum urmeaza: 

  • prima tragere la sorti va avea loc in data de 30 mai 2014 si se vor extrage 10 potentiali castigatori ai unui voucher pentru cate 2 biciclete per 1 voucher si 10 rezerve
  • a doua tragere la sorti va avea loc in data de 30 iunie 2014 si se vor extrage 10 potentiali castigatori ai unui voucher pentru cate 2 biciclete per 1 voucher si 10 rezerve
  • a treia tragere la sorti va avea loc in data de 17 iulie 2014 si se vor extrage cei 5 potentiali castigatori ai unei excursii in doi si 5 rezerve