Acest concurs a expirat în data de 2014-03-09. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie in doi la Paris sau garantat o tableta personalizata de ciocolata!

Campania promotionala “Mesagerul sentimentelor” este organizata si se desfasoara in magazinele Auchan: Titan, Militari, Cluj, Iasi - Felicia, Pitesti, Timisoara Vitan, Brasov, Craiova Carrefour: Baneasa, Orhideea, Unirii, Colentina, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi - Felicia, Ploiesti; Cora: Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza, Alexandriei, Cluj Real: Cotroceni., Magazinul Heidi ChocoWorld si pe pagina Oficiala de Facebook HeidiChocolate. Campania va fi lansata la data de 13 februarie 2014 si va inceta la data de 08 martie 2014.

Pe durata campaniei, in magazinele Auchan, Carrefour, Cora, Real din România, vor fi prezenti pe locatie 2 promoteri, unul in incinta magazinului la raionul de Dulciuri, iar al 2-lea la standul de premiere amplasat dupa casele de marcat.

Produsele participante in Campanie sunt: orice produs Heidi, indiferent de sortiment sau de ambalaj;

La Campanie poate participa orice persoana fizica in varsta de peste 18 ani care indeplineste urmatoarele criterii:

  1. a cumpărat din magazinele participante la campanie, cu exceptia magazinului ChocoWorld în perioada concursului, pe un bon fiscal/factura fiscala orice produs / combinatie de produse Heidi , in valoare de minimum 19 RON
  2. a cumpărat din magazinul ChocoWorld în perioada concursului, pe un bon fiscal/factura fiscala: orice produs / combinatie de produse Heidi , in valoare de minimum 39 RON
  3. A facut minim o poza in magazinul ChocoWorld, in fata panoului decorat cu ciocolata si s-au etichetat in poza incarcata pe pagina de Facebook HeidiChocolate
  4. A transmis minim 5 felicitari virtuale si acestea au ajuns cu succes la destinatar prin aplicatia de Facebook „Mesagerul Sentimentelor”.

Mecanismul Campaniei:

Daca promoterul constata ca participantul a achizitionat un produs/o combinatie de produse Heidi in valoare de minim 19 RON, ii va oferi acestuia o cutie de praline Heidi Bouquet 120g si un talon de tombola pe baza careia poate castiga o excursie la Paris.

In magazinul ChocoWorld daca promoterul constata ca participantul a achizitionat un produs/o combinatie de produse Heidi in valoare de minim 39 RON, ii va oferi acestuia o tableta personalizata de ciocolata 120g si un talon de tombola pe baza careia poate castiga o excursie la Paris.

In magazinul ChocoWorld va fi amplasat un panou decorat cu ciocolata. Promoterul invita persoanele aflate in magazin sa faca o fotografie la panoul decorat cu ciocolata. Pozele sunt incarcate in timp real pe paginaOficiala de Facebook HeidiChocolate, iar participantii sunt invitati sa se eticheteze in fotografie. Cei care se eticheteaza vor primi un talon de tombola pe baza caruia pot castiga o excursie la Paris.

In perioada concursului Heidi Romania va dezvolta o aplicatie Facebook prin intermediul careia useri pot transmite mesaje celor dragi cu ajutorul unor felicitari electronice. Daca un user va indeplini conditia, are sansa de a castiga prin tragere la sorti o excursie la Paris.

Pentru o oferta participanta la campanie pe acelasi bon fiscal/factura fiscala se acorda un premiu instant; Pentru multiplu de oferte participante la campanie pe acelasi bon fiscal/factura fiscala se acorda multiplu de premii instant; Pentru o oferta participanta la campanie pe acelasi bon fiscal/factura fiscala se acorda un talon de tombola; Pentru multiplu de oferte participante la campanie pe acelasi bon fiscal/factura fiscala se acorda un singur talon de tombola. Pentru 5 felicitari trimise si receptionate cu succes de catre destinatari din aplicatia Heidi Romania se acorda o sansa la marele premiu. Pentru multiplu de cate 5 felicitari trimise si receptionate cu succes de catre destinatar din aplicatia Heidi Romania se ofera multiplu de sanse la marele premiu, in limita la 10 sanse/ user.

Castigurile:

Premiile oferite instant in magazinele participante cu exceptia magazinului Choco World pentru aceasta campanie sunt:

  • 5250 cutii: Bouquet Flower Hazelnuts 120g cu felicitare
  • 5250 cutii: Bouquet Flower Tiramisu 120g cu felicitare
  • 5500 cutii: Bouquet Flower Cherry 120g cu felicitare

Premiile oferite pentru aceasta campanie in magazinul Choco World sunt:

  • 2000 tablete de ciocolata personalizate 120g

Premiile prin tragere la sorti in magazinele participante inclusiv in magazinul Choco World pentru aceasta campanie sunt:

  • 1 Excursie la Paris*

Premiile oferite pentru aceasta campanie in cadrul concursului de pe facebook sunt:

  • Excursie la Paris*

*Fiecare premiu consta intr-o excursie la Paris, Franta pentru 4 zile consecutive, pentru doua persoane si includ transport dus-intors cu avionul, taxele de aeroport, cazare la hotel de 4* pentru 3 nopti cu mic dejun inclus si o atractie locala. Excursiile vor fi acordate in perioada 15 aprilie – 31 iunie 2014.