98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
19
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de 2 zile la munte, statiunea Busteni!

 admin  2014.04.17  Vacante,Trageri la sorti  3986

concurs Magic FM

Fiecare amintire are melodia ei!

Toţi am simţit fiorii primei iubiri, emoţiile trăite alături de prieteni şi vibraţiile anilor de şcoală. Momente frumoase care vorbesc despre noi! Pentru fiecare amintire există o melodie care poarta amprenta ei şi care ne face să zâmbim ori de câte ori o ascultăm!

Care este melodia amintirilor tale? Te invităm să o descoperi!

Concursul „Fiecare amintire are melodia ei“ este organizat si se va desfasura in perioada 14 aprilie - 11 mai 2014.

Ascultatorii care doresc sa participe la concursul "Fiecare amintire are melodia ei" se pot inscrie oricand pe site-ul magicfm.ro. Dupa completarea formularului cu datele personale, participantii pot raspunde la cele 7 intrebari ale chestionarului. Inscrierea se poate face si folosind contul personal de Facebook.

Dupa completare, chestionarul va genera pentru fiecare ascultator cate o piesa muzicala, potrivita cu profilul ascultatorului, care a reiesit in urma completarii chestionarului. Optional, participantii pot povesti o amintire placuta legata de o piesa muzicala.

Toti ascultatorii care s-au inscris si au completat chestionarul sunt inscrisi la tragerea la sorti  pentru premiul saptamanal.

Ascultatorii pot castiga:

  • 1 excursie de 2 zile la munte, statiunea Busteni. Pachetul include 2 nopti cazare 4*, mic dejun inclus.

Total premii: 4 buc.


PARTICIPA LA CONCURS

statiunea Busteni concurs Magic FM castiga excursieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.