Acest concurs a expirat în data de 2014-05-25. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie VIP la US Open!

Fanii sportului sunt invitaţi să îşi testeze ÎN DIRECT calităţile de comentatori. Premiul – o excursie VIP la US Open.

Eurosport lansează un concurs online la nivel internaţional pentru a sărbători 25 de ani de excelenţă în transmisiunile ÎN DIRECT. Pentru a câştiga o excursie VIP la Turul Franţei, la etapa de Campionat Mondial de Turisme de la Spa Francorchamps (WTCC) sau la US Open, iubitorii sportului din toată Europa sunt invitaţi să îşi demonstreze calităţile de comentatori sportivi. În functie de perfomanţele obţinute la comentarea fragmentelor video din tenis, ciclism şi sporturi cu motor, juriul - alcătuit din experţi Eurosport - va decide câştigătorii.

Concursul face parte din campania “We Live For Live” organizată de Eurosport, care cuprinde diverse activităţi promoţionale, atât B2B cât şi B2C, care subliniază angajamentul permanent pentru transmisiunile sportive ÎN DIRECT şi marchează cea de-a 25-a aniversare a Grupului. Site-ul a fost creat de Addiction Agency.

Pentru a demonstra experienţa Eurosport în transmisiunile sportive ÎN DIRECT (începute în 1989), concursul a fost astfel împărţit încât să permită fanilor să trăiască experienţa comentariilor şi să ilustreze calitatea acestuia oferită în cele peste 100 de discipline sportive de-a lungul unui an.

Fanii pot participa parcurgând 5 paşi simpli. Aleg un fragment video pe care le-ar plăcea să îl comenteze. Sportul ales determină premiul (sporturi cu motor: bilete VIP la o cursă WTCC, ciclism: bilete VIP la Turul Franţei, tenis: bilete VIP la US Open).

Următorii paşi: înregistrează comentariul, îl ascultă să vadă dacă le place propria evoluţie şi apoi trimit cea mai bună variantă. Pentru a obţine cele mai multe ‘like-uri’ din partea altor fani şi pentru a fi selecţionat de juriul Eurosport, participantul îşi poate distribui comentariul pe diverse platforme de socializare online.

Astăzi Grupul Eurosport cuprinde canalele TV Eurosport, Eurosport 2 şi versiunile lor în format HD, EurosportNews şi versiunile locale Eurosport France, British Eurosport şi Eurosport în Asia-Pacific. Conţinutul TV ÎN DIRECT este disponibil fanilor în peste 70 de ţări la nivel mondial, comentariul fiind oferit simultan în 20 de limbi naţionale diferite: peste 95% din audienţa TV europeană se bucură de Eurosport în limba natală.