98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o cutie cu 18 pungi cu Seminte Albe Nutline!

 admin  2014.03.08  Diverse,Trageri la sorti  2929

concurs Nutline

Concursul „Prinde semintele albe” va incepe pe data de 6.03.2014, ora 18:00 si va dura pana la 26.03.2014, ora 17:59.

In cadrul Concursului vor fi acordate 9 premii prin tragere la sorti, fiecare constand intr-o cutie cu 18 pungi cu Seminte Albe Nutline. In cadrul Concursului, un participant poate castiga un singur premiu.

Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze tab-ul denumit “Prinde semintele albe” din pagina de facebook Verde la Nutline, in intervalul de concurs 6 - 26 martie 2014 si sa joace joculetul postat in tab, finalizand toate cele 3 nivelele. In cadrul jocului, Participantul se va folosi de mouse sau de sagetile din tastatura pentru a prinde semintele care cad din partea de sus, in ambalajul de Seminte Albe Nutline. Viteza cu care semintele cad va creste progresiv cu fiecare nivel. Participantul nu trebuie sa scape mai mult de 5 seminte/nivel pentru a nu pierde jocul. 

Tragerile la sorti se vor organiza saptamanal, in zilele de vineri 14 martie, 21 martie si 28 martie. Extragerea se va face electronic, in mod aleatoriu, prin intermediul site-ului www.random.org dintre toti participantii unici ce au finalizat jocul, identificati in baza id-ului de facebook, in fiecare saptamana de concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

Seminte Albe Nutline concurs Nutline Prinde semintele albe concurs facebook concursuri online concursuri Verde la NutlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.