Acest concurs a expirat în data de 2014-03-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o cutie cu 18 pungi cu Seminte Albe Nutline!

Concursul „Prinde semintele albe” va incepe pe data de 6.03.2014, ora 18:00 si va dura pana la 26.03.2014, ora 17:59.

In cadrul Concursului vor fi acordate 9 premii prin tragere la sorti, fiecare constand intr-o cutie cu 18 pungi cu Seminte Albe Nutline. In cadrul Concursului, un participant poate castiga un singur premiu.

Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze tab-ul denumit “Prinde semintele albe” din pagina de facebook Verde la Nutline, in intervalul de concurs 6 - 26 martie 2014 si sa joace joculetul postat in tab, finalizand toate cele 3 nivelele. In cadrul jocului, Participantul se va folosi de mouse sau de sagetile din tastatura pentru a prinde semintele care cad din partea de sus, in ambalajul de Seminte Albe Nutline. Viteza cu care semintele cad va creste progresiv cu fiecare nivel. Participantul nu trebuie sa scape mai mult de 5 seminte/nivel pentru a nu pierde jocul. 

Tragerile la sorti se vor organiza saptamanal, in zilele de vineri 14 martie, 21 martie si 28 martie. Extragerea se va face electronic, in mod aleatoriu, prin intermediul site-ului www.random.org dintre toti participantii unici ce au finalizat jocul, identificati in baza id-ului de facebook, in fiecare saptamana de concurs.