101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o carte cadou oferita garantat sau o cutie Disney, cu cele mai frumoase povesti!

 admin  2014.03.23  Carti, Reviste,Trageri la sorti,Castig instant  2076

concurs litera mica

Campania promoţională "Primăvara vine-n ţară cu o carte pentru fiecare" este organizată pe întreg teritoriul României şi se desfăşoară în perioada 22 martie – 30 aprilie 2014.

Doritorii se vor înscrie în concurs prin completarea talonului de tombolă primit la concertul caritabil Primăvara vine-n ţară, organizat împreună cu Fundaţia Montessori, la Palatul Național al Copiilor (Bd. Tineretului, nr. 8-10, Bucureşti) sâmbătă, în data de 22 martie 2014, începând cu ora 11:00.

Formularul talonului de tombolă va cuprinde următoarele rubrici: Nume și prenume, Localitate, Telefon, E-mail, Dată nașterii, Copii, Vârstă copii.  Toți cei care vor completat corect formularul de concurs și îl vor plasa, la finalul spectaculului, în urna speciala Litera, amplasată la ieșirea din Palatul Național al Copiilor, vor primi garantat o carte cadou și se vor înscrie în tragerea la sorți pentru 5 cutii cu cele mai frumoase povești Disney.

Campania promoțională are ca scop încurajarea lecturii în rândul copiilor şi premierea fanilor cărților de copii și adolescenți.

Premii Garantate:

  • O carte cadou oferită garantat, în limita a 550 de exemplare oferite primilor 550 de înscriși în tombolă.

Premii oferite prin tragere la sorți, prin intermediul extragerii taloanelor de tombolă:

  • 5 x cutie Disney, cu cele mai frumoase povești.

În plus, talonul de tombolă include și un voucher cu reducere de 30%, oferită la orice titlu Disney, în librăria Litera de pe bd. Magheru 8-10, sector 1, București. Reducerea este valabilă până pe 30 aprilie 2014.

Câştigătorii premiilor oferite prin tragere la sorți, vor fi afișați în data de 7 aprilie, pe pagina de Facebook Litera Mică, conform datelor furnizate în formularul de concurs și vor avea 30 de zile pentru revendicarea premiilor printr-un e-mail la concurs@litera.ro.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs litera mica concursuri online concursuri castiga o carte cadou castiga garantat Palatul Național al CopiilorNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.