98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o camera video Sony!

 admin  2014.03.11  Electronice,Trageri la sorti  38014

concurs vocea pacientului

Vocea Pacientului a activat pentru tine un nou sondaj: "Imaginea Sanatatii"

Ia si tu o pauza de 3 minute, exprima-ti parerea despre ce poate fi imbunatatit in sistemul de sanatate, si ai putea sa filmezi in minivacanta de 1 mai cu o camera video SONY

In perioada 10 martie - 30 aprilie, persoanele ce completeaza integral acest sondaj vor participa la tragerea la sorti a unei camere video digitale SONY HDR CX 240.

Extragerea finala va avea loc miercuri 30 aprilie ora 14:00.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs vocea pacientului castiga camera video concursuri online concursuri Imaginea SanatatiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.