105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o boxa portabila Logitech, 2 x mouse Logitech Wireless Mouse Colour Collection!

 admin  17.02.2014  Electronice,Trageri la sorti  2634

concurs Logitech

Nu stii ce cadou sa faci celor dragi de Martisor? Esti pasionata de tehnologie si iti place sa detii cele mai performante dispozitive electronice? Logitech iti ofera sansa sa le castigi!

Logitech UE Boombox este o boxa portabila la care poti asculta, printr-o conexiune Bluetooth, muzica stocata pe diverse dispositive precum smartphone-uri sau tablete. Boxa are o raza de actiune de pana la 15 metri şi poate fi conectata simultan cu cel mult trei dispozitive cu Bluetooth.

Mouse-ul Logitech m325 Wireless Mouse Colour Collection ofera un mix excelent intre precizie si confort iar la nivel de design, o combinatie intre elemente futuristice si familiare. Mouse-ul combina avantul tehnologiei digitale cu caldura obiectelor artizanale. Autonomia bateriei este de 18 luni. Mouse-ul dispune de tehnologia Logitech Advanced 2.4 Ghz Wireless.

Raspunde la intrebare si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Logitech: o boxa portabila Logitech UE Boombox si 2 x mouse Logitech m325 Wireless Mouse Colour Collection!


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Logitech boxa portabila Wireless Mouse concursuri concursuri online


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail