101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o bicicleta la matinalul Kiss FM!

 admin  2014.04.29  Diverse,Trageri la sorti  1853

concurs Kiss FM

Pregateste-te sa pedalezi vara asta pentru ca in fiecare dimineata poti castiga la matinalul Kiss FM o bicicleta! Fii de la ora 07.00 pe frecventele Kiss FM si prinde tema zilei de la Gainusa, Codrut Keghes si Marina Neagu.

Pedaleaza cu inspiratia si trimite raspunsul tau la 0722206020 (tarif normal) ca sa te dai apoi cu bicla prin oras! Iar daca ai descarcat aplicatia noastra pentru Android si iPhone poti pedala ascultand muzica ta preferata.

Ready, steady... Go!


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Kiss FM castiga bicicleta matinalul Kiss FMNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.