Acest concurs a expirat în data de 2014-06-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o bicicleta Pegas sau un pachet napolitane Alfers pe loc!

Campania promotionala "Fa-ti plinul cu napolitane!" se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in reteaua de statii de distributie carburanti apartinand Co-Organizatorului, operate sub brand Petrom, cu incepere la data de 01.05.2014 ora 00:00:00 si incheiere la data de 31.05.2014 ora 23:59:59.

Produsele participante la Campanie:

  • Napolitane Alfers crema cacao 100 g
  • Napolitane Alfers crema lamaie 100 g

La Campanie participa doar produsele mentionate mai sus care au lipite bulinele razuibile, care sunt comercializate in reteaua statiilor de distributie carburanti operate sub brand Petrom.

Participantii la prezenta Campanie trebuie:

  • sa achizitioneze in perioada Campaniei (01.05.2014 - 31.05.2014) oricare din produsele descrise mai sus participante la Campanie
  • sa razuiasca bulina atasata/lipita pe ambalajul produslui pentru a verifica daca este sau nu castigatorul unui premiu pus in joc
  • pe bulinele razuibile exista unul din urmatoarele texte:
    • "1 Pachet Alfers halva  100 g"
    • "1 bicicleta Pegas"
    • "Mai  incercam o data?"

Premiile vor fi validate pe loc de catre angajatii Co-Organizatorului pe baza stickerului razuit, castigator, de catre Participant, cat si pe baza bonului de casa care atesta cumpararea produsului participant in Campanie.

Daca sub bulina razuibila Participantul gaseste mesajul "1 Pachet Alfers halva 100 g" , atunci inseamna ca acesta a castigat 1 pachet napolitane Alfers cu crema-pasta de halva 10g. Pentru acordarea premiului, bulina razuibila va fi pastrata  de  catre  angajatul  Co-Organizatorului ca dovada a atribuirii premiului. Premiul castigat se acorda pe loc.

Daca sub bulina razuibila Participantul gaseste mesajul "1 bicicleta Pegas", atunci inseamna ca acesta a castigat 1 bicicleta Pegas Militar. Pentru acordarea premiului, angajatul Co­-Organzatorului va nota datele castigatorului, date pe baza carora va putea contacta castigatorul pentru ridicarea premiului. Castigatorul trebuie sa pastreze bonul si bulina razuibila pana la ridicarea premiului.

Un sticker razuibil nu poate conduce la mai mult de un pachet Alfers cu crema-pasta de halva 100 g sau o Bicicleta Pegas acordate ca premiu. ln cadrul Campaniei, un Participant poate castiga mai multe premii. Premiiile se acorda in limita stocului disponibil in statiile de distributie carburanti participante la promotie.

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

  • 35.000 de premii corespunzatoare mesajului "1 Pachet Alfers halva 100 g", constand intr-un pachet napolitane Alfers cu crema-pasta de halva 100 g
  • 10 premii corespunzatoare mesajului  "1 Bicicleta Pegas", constand intr-o Bicicleta Pegas Militar