98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
51
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o bicicleta Cross Euphoria G24!

 admin  2014.03.28  Diverse,Trageri la sorti  2386

concurs Libris

Concursul este organizat si se desfasoara pe site-ul www.libris.ro, in perioada 28 Martie - 3 Aprilie 2014

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea de produse comercializate de minim 50 de lei via www.libris.ro de catre Organizator, pe durata Concursului. In fapt, vor intra in Concurs comenzile plasate in site-ul www.libris.ro in perioada desfasurarii Concursului. Toate comenzile plasate in ziua concursului pe acelasi nume/adresa/email/adresa IP se cumuleaza intr-o singura comanda ca in mod normal. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) indiferent daca aceasta comanda se plaseaza direct prin Internet sau telefonic. 

Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti in data de 7 Aprilie 2014

Premiul consta in:

  • O bicicleta Cross Euphoria G24 2014, roti 27.5", frane hidraulice, transmisie Shimano

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Libris castiga o bicicleta bicicleta Cross Euphoria G24 2014 concursuri online concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.