78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga noul tricou oficial al Nationalei de fotbal a Romaniei!

 admin  2014.02.28  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  2514

concurs Radio 21

Poti fi primul posesor al unui  tricou din noul echipamentul de joc al Nationalei, oferit acum de Adidas si Radio 21!

Adidas si Federatia Romana de Fotbal lanseaza pe 3 martie noul echipament de joc al Nationalei de fotbal a Romaniei care va fi purtat de catre tricolori in toate meciurile din sezonul 2014 – 2016, incepand cu amicalul impotriva selectionatei Argentinei, programat pe data de 5 martie. Tricourile vor fi disponibile in magazine din 4 martie.

Ce trebuie sa faci:

Arata ca esti fan adevarat al Nationalei, iar Adidas si Radio 21 te premiaza cu noul tricou oficial al Nationalei de fotbal a Romaniei!

Trimite-ne ACUM la SMS 1721, numar cu tarif normal,  un mesaj de incurajare pentru echipa nationala de fotbalun slogan de stadion. Cel mai original si puternic mesaj va fi premiat zilnic cu noul tricou al Nationalei Romaniei de fotbal.

Dupa toata esecurile prin care a trecut in ultima vreme, echipa nationala a Romaniei are acum cea mai mare nevoie de incurajare, motivatie si suport. Si cum stim ca un fan adevarat e alaturi de echipa si la bine, si la rau, si acum inaintea unui adversar atat de puternic precum echipa Argentinei, apelam la inventivitatea ta si la spiritul tau de luptator si de suporter adevarat, ca sa incurajam impreuna echipa nationala inaintea intalnirii cu Messi.

Concursul se desfasoara pana pe data de 4 martie, in cadrul emisiunii PatruLa 21.
Castigatorii concursului vor fi contactati in decurs de 5 zile lucratoare de catre un reprezentant al firmei ADIDAS, pentru a afla cum va intra in posesia premiului.

 CASTIGATORI:

  • 27.2.2014: Rugina Alexandru
  • 28.2.2014: Cocianu Cosmin

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Radio 21 concurs Adidas noul tricou oficial al Nationalei de fotbal a Roma noul tricou fotbal PatruLa 21