105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
66
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga noul Renault Megane!

 admin  2014.04.04  Diverse,Masini,Trageri la sorti,Castig instant  3702

concurs Renault

Campania "Noul Renault Megane - Porti Deschise 09 - 12 aprilie 2014" este organizata la nivel national, in showroom-urile si punctele de vanzare Vehicule Noi din reteaua de Agenti Autorizati Renault timp de 4 zile, in intervalul miercuri - vineri intre orele 09:00 - 19:00 si sambata intre orele 09:00 - 18:00.

Persoanele care doresc sa participe la aceasta campanie, trebuie sa intre in posesia codului de participare la operatiune. Organizatorul va distribui 750.000 de coduri de participare pe mai multe canale de comunicare dupa cum urmeaza:

  • 150.000 de coduri pe tichete prin reteaua de agenti autorizati Renault
  • 200.000 coduri prin intermediul formularului existent pe site-ului internet renault.ro
  • 400.000 coduri prin intermediul aplicatiei existente pe pagina de Facebook Renault Romania

Participantii care au obtinut coduri pe canalele mentionate mai sus sub forma de tichet showroom/email si SMS-ul vor trebui sa le inscrie in perioada 09 - 12 aprilie 2014 in aplicatia disponibila intr-unul din show-room-urile si punctele de vanzare Vehicule Noi din reteaua de agenti autorizati Renault, pentru:

  • includerea in tragerea la sorti aferenta castigarii marelui premiu, noul Renault Megane
  • verificarea lor privind castigarea premiilor tip Back Seat Organizer

In cadrul campaniei, participantii care vin in showroom-urile din reteaua autorizata Renault si isi inscriu codurile in softul existent au sansa sa participe la tragerea la sorti unde pot castiga un autoturism: Noul Renault Megane.

In plus se pot castiga 250 de premii tip Back Seat Organizer:

  • 100 de premii pentru primii care inscriu in aplicatia din showroom codurile generate pe pagina de Facebook Renault Romania
  • 150 de premii pentru cei care participa la loteria electronica din showroom si inscriu codul de participare generat de pe celelalte canale

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Renault Porti Deschise Renault castiga o masina concursuri online marele premiuNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.