Acest concurs a expirat în data de 2014-03-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga noul ROM Cioco Lapte pentru jumatatea ta cu orice produs ROM participant!

Campania promotionala "Dragobetele se sarbatoreste in doi!” este organizată şi se desfăşoară pe intreg teritoriul Romaniei in reteaua de statii de distributie carburanti Petrom. Campania va incepe in data de 1 Februarie 2014 si va dura pana la data de 28 Februarie 2014.

La  Campanie participa urmatoarele sortimente , marca ROM:

  • ROM SANDVIS 26g,
  • ROM STAFIDE 30g,
  • ROM BISCUITI 29g

Mecanismul campaniei promotionale:

Pe perioada de desfasurare a Campaniei, in orice statie de distributie carburanti apartinand  Co-Organizatorului operata sub brand Petrom, de pe teritoriul Romaniei, fiecare produs ROM participant ROM SANDVIS 26g, ROM STAFIDE 30g, ROM BISCUITI 29g din cadrul statiei de distributie carburanti respective, si in limita stocului de premii alocat statiei de carburanti respective, va avea aplicat pe el un sticker promotional razuibil. Razuind stickerul promotional de pe produse orice client poate castiga un premiu cu validare si atribuire pe loc.

Stickerele promotionale razuibile pot dezvalui fie un mesaj de „Necastigator MAI DA-TI UN ZVAC” fie un mesaj de castig „UN ROM LAPTE”. Premiul care poate fi castigat pe loc este un baton ROM CIOCOLATA LAPTE

Premiile vor fi validate pe loc de catre angajatii Co-Organizatorului pe baza bonului de casa care atesta cumpararea unuia sau mai multor sortimente participante in campanie (ROM SANDVIS 26g si/sau ROM STAFIDE 30g si/sau ROM BISCUITI 29g) cat si pe baza stickerului razuit de catre participant. Stickerul razuit castigator (purtator de mesaj: „UN ROM LAPTE) va fi pastrat de catre angajatul Co-Organizatorului ca dovada a atribuirii premiului/premiilor. Un sticker razuibil nu poate conduce la mai mult de un baton ROM CIOCOLATA LAPTE acordat ca premiu.

Dreptul de a alege un sticker razuibil ROM se obtine si mentine doar in statia de distributie carburanti  in care a avut loc actul de cumparare a batonului / batoanelor ROM SANDVIS 26g si/sau ROM STAFIDE 30g si / sau ROM BISCUITI 29g si doar pentru solicitarea imediata consumarii actului de cumparare facuta catre angajatul Co-Organizatorului. Parasirea statiei de distributie carburanti fara efectuarea solicitarii anuleaza dreptul de a mai solicita ulterior stickerul / stickerele razuibile ROM.