Acest concurs a expirat în data de 2014-03-17. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga noua gama de sucuri Cappy si un aparat foto la fel de colorat ca ele!

Nu-i asa ca si voua va plac sucurile de fructe? Eu recunosc, imi plac foarte mult si, ori de cate ori am ocazia, ma rasfat cu unul si, oricat de suparata sau obosita as fi, sucul de fructe plin de viata si culoare reuseste sa-mi aduca zambetul pe buze!

Si, pentru ca, de curand, am remarcat un nou-venit pe rafturile magazinelor, care imi place foarte tare – e vorba de Cappy in noul sau ambalaj, as vrea sa va provoc la un concurs-surpriza, in care eroul e chiar Cappy, cu toate cele cinci arome ale sale: portocale, piersici, mere, pere si rosii

Ganditi-va la cea mai delicioasa gustare pe care o puteti prepara cu cat mai multe din fructele si legumele din gama Cappy: portocale, piersici, mere, pere si rosii. Ii faceti o fotografie frumoasa in care sa apara si un biletel pe care sa scrieti "Concurs Cappy si Caietul cu retete" si o trimiteti pe adresa de mail office@caietulcuretete.com pana pe 16 martie ora 23.59, impreuna cu denumirea retetei si o scurta descriere a acesteia, precum si numele vostru.

Toate fotografiile voastre vor fi adaugate la finalul acestui articol in ordinea primirii lor, iar pe 17 martie vom alege 5 cele mai frumoase si mai reprezentative fotografii si le vom premia cu noile sucuri Cappy! Dintre acestea, vom alege premiul cel mare - un aparat foto la fel de colorat cum sunt sucurile de fructe Cappy!

Ca sa evitam confuziile, o sa va rog sa cititi definitia gustarii aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Gustare

Voi juriza fotografiile primite tinand cont in principal de urmatoarele aspecte: complexitate, aspect, originalitate.