Acest concurs a expirat în data de 2014-03-03. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga mii de bilete gratuite la film si mult popcorn!

Premiile Oscar se apropie! Iar daca actorii tai preferati vor primi statuete aurite tu primesti mii de bilete gratuite la film si mult popcorn!

Campania "Fii critic de Oscar" se va desfasura online, pe pagina de Facebook a Cinema City Romania in perioada 24 februarie 2014 - 02 martie 2014

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii.

Participantii trebuie:

  • Sa devina fani ai paginii de Facebook Cinema City Romania, prin apasarea butonului „Like”/”Imi place”, in cazul in care acestia nu sunt deja fani.
  • Sa intre in aplicatia “Fii Critic de Oscar” plasata de administratorul paginii de Facebook, intr-un tab dedicat.
  • Sa acorde aplicatiei permisiunile necesare pentru a se sincroniza cu contul sau pe Facebook. Acordarea acestor permisiuni reprezinta acordul expres al participantilor de a le accesa anumite date de pe contul de Facebook (de exemplu nume, prenume, poza de  profil, adresa de email necesare pentru validarea castigatorului si conectarea cu aplicatia). Fara acceptul transferului de date, utilizatorul de Facebook nu poate participa la Campanie. 

Fiecare utilizator al aplicatiei poate participa o singura data la concurs.

Participantul trebuie sa aleaga un raspuns din cele 5 nominalizari existente pentru a-si exprima preferintele:

  1. Cel mai bun film
  2. Cel mai bun actor in rol principal
  3. Cea mai buna actrita in rol principal
  4. Cel mai bun actor in rol secundar
  5. Cea mai buna actrita in rol secundar

fiind indrumati sa aleaga varianta pe care o considera corecta, dand click pe iconita aferenta obiectului/produsului respectiv. In continuare, sunt indrumati sa completeze corect formularul din aplicatie, avand urmatoarele campuri: nume, telefon si e-mail si sa acceseze butonul “Trimite” pentru a se inscrie in concurs. 

Castigatorii aplicatiei prezente pe https://www.facebook.com/cinemacityromania vor fi anuntati printr-un mesaj transmis pe adresa de e-mail cu care s-au inscris la concurs in termen de 8 zile lucratoare de la desemnarea castigatorilor premiilor Oscar, timp necesar verificarii corectitudinii datelor de contact.  Premiile pot fi ridicate de catre castigatori, pana pe data de 17.04.2014 din oricare din cinematografele Cinema City din Romania.

In cadrul Concursului vor fi acordate 8.600 premii:

  • 3.000 premii constand fiecare intr-un discount de 50% la un popcorn mediu din pretul afisat, in cazul in care participantii vor raspunde corect la  doar 1 din cele 5 intrebari ale aplicatiei
  • 2.500 premii constand fiecare intr-un discount de 50% la meniul mediu de popcorn din pretul afisat, in cazul in care participantii vor raspunde corect la doar 2 din cele 5 intrebari ale aplicatiei
  • 2.000 premii 1+1 constand fiecare intr-un bilet gratuit la un film la Cinema City, in cazul in care participantii vor raspunde corect la doar 3 din cele 5 intrebari ale aplicatiei. Biletele oferite sunt gratuite cu urmatoarea condiție: caștigatorul sa plateasca un bilet cu preț intreg (adult) pentru același spectacol (la Cinema City). Aceste bilete sunt valabile de luni pana joi, și pentru filmele 2D, in toate cinematografele din rețeaua Cinema City Romania, mai puțin in salile VIP și Romtelecom IMAX din Cinema City Cotroceni. Aceste bilete pot fi folosite doar la același film și la aceași ora. Oferta 1+1 este valabila doar pentru biletele cu pret intreg. 
  • 1.000  premii constand fiecare intr-un popcorn mediu gratuit, in cazul in care vor raspunde corect la doar 4 din cele 5 intrebari ale aplicatiei
  • 100 premii constand fiecare intr-un bilet gratuit la un film la Cinema City, in cazul in care participantii vor raspunde corect la la toate cele 5 intrebari ale aplicatiei. Aceste bilete sunt valabile de luni pana joi, și pentru filmele 2D, in toate cinematografele din rețeaua Cinema City Romania, mai puțin in salile VIP și Romtelecom IMAX din Cinema City Cotroceni.