Acest concurs a expirat în data de 2014-04-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga mega-premiul Alive!

Câştigă mega-premiul Alive!™ şi ia-ţi porţia zilnică de sănătate din cele 133 de ingrediente esenţiale Alive!™ de la Secom®.

Alive!™te încarcă cu energie şi imunitate, Buzdugan şi Morar te pun la fapte! Radio Zu şi Secom® te invită la un mega-concurs!

Asculta Morning ZU luni si vineri. Trimite SMS la 1815 (număr cu tarif normal) si poti câştiga un mega-premiu Alive!™, Mega-Nutrient pentru un nivel optim de energie şi imunitate cu 133 de ingrediente esenţiale! Mega-Nutrientul Alive!™ de la Secom® te premiază cu:

  • Un card cadou în valoare de 300 de lei cu care poţi cumpăra din magazinele Secom® produsele 100% naturale pentru sănătate preferate!
  • O şedinţă gratuită de consultanţă naturopată personalizată în cadrul Centrului de Consultanţă Naturopată Secom®
  • Un Mega-Nutrient Alive!™ pentru un nivel optim de energie şi imunitate cu 133 de ingrediente esenţiale!
  • Un coş pliiiiin cu fructe!

Dimineata, intre 08:00-10:00, in zilele de 17, 21, 24, 28, 31 martie 2014, realizatorii Morning ZU vor da startul momentului Secom Alive – la RadioZU.  Ascultatorii Radio ZU vor fi anuntati sa trimita SMS la 1815 cu cuvantul “Energie”. Participantii se vor inscrie in acest sistem promotional trimitand prin SMS mesajele lor de raspuns la numarul 1815, numar cu tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone.

Dintre toate mesajele primite, SMS-ul numarul 100 si respectiv numarul 200 sunt cele care vor intra in direct pentru a participa la acest sistem promotionalul Secom Alive – la RadioZU. Sistemul promotionalul se va derula sub forma unui joc de cuvinte tip “Fazan”. Regulile pot sa difere de la o zi la alta, ele sunt anuntate inaintea fiecarei probe in parte. Ascultatorul care a trimis cel de al 100-lea sms va spune primul cuvant, conform indicatiilor din ziua de sistem promotional date de catre realizatorii emisiunii Morning ZU. Ascultatorul care a trimis SMS-ul cu numarul 200 va fi al doilea care intra in joc, conform indicatiilor primite de la realizatorii emisiunii Morning ZU. Jocul continua pana cand unul dintre cei doi participanti in direct nu mai resuseste ca in cel mult 5 secunde sa spuna un cuvant corespunzator regulilor stabilite la inceput de realizatorii emisiunii Morning ZU. In acest caz, participantul in direct la randul caruia s-a oprit jocul va pierde si celalalt participant in direct va fi declarat castigator.  

In cazul in care se primesc mai putin de 100 de SMS-uri sau 100 de SMS-uri, intra in direct persoanele care au trimis ultimele doua SMS-uri valide pentru concurs. In cazul in care se primesc mai putin de 200 de SMS-uri intra in direct persoana care a trimis SMS-ul cu numarul 100 si persoana care a trimis SMS-ul cu numarul de ordine cel mai apropiat de 200.

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore va fi contactata, ulterior si off-air, de catre Co-organizatori in cel mult 5 zile lucratoare de la data desmenarii drept castigatoare pentru a stabili detaliile de intrare in posesia premiului castigat.

Toate SMS-urile primite sunt monitorizate cu ajutorul unui soft de agregare SMS-uri (primire si trimitere automata SMS-uri) furnizat de catre OMN (Open Media Network).

Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestei Campanii publicitare. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat anterior. De asemenea, daca numele si prenumele nu corespund cu datele din actul de identitate al persoanei desemnate castigatoare, premiul nu se acorda si nu se reporteaza.

Valoarea totala a premiilor: 2500 Lei net pe toata perioada celor cinci editii de sistem promotional, respectiv 500 Lei net / editie.