108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga gresie si faianta pentru o baie sau chiar pentru o bucatarie pe gustul tau!

 admin  2014.08.01  Diverse,Trageri la sorti  2404

concurs Europa FM

Europa FM şi Cesarom vă invită la Caravanul culorilorVara asta poţi dansa în ritmul promoţiilor Cesarom!

Ascultă Europa Express la Europa FM şi poţi câştiga în fiecare vineri, gresie şi faianţă Cesarom pentru o baie sau chiar pentru o bucătărie pe gustul tău.

Concursul CESAROM se desfăşoara în perioada 1 - 29 august 2014, în emisiunea Europa Express din intervalul orar 11:00 - 12:00, în fiecare vineri a fiecărei săptămâni.

Pentru a participa la concurs, ascultătorii Europa FM trebuie sa sune la 0372.069.599, număr cu tarif normal, şi să răspundă la întrebarea concursului.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Europa FM concurs Cesarom Caravanul culorilor Europa Express la Europa FM gresie şi faianţă CesaromNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.