98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga garantat un voucher de 50 de lei!

 admin  2014.04.28  Vouchere,Castig instant  1758

concurs MultiBonus

Comanda prin magazinul virtual orice produs din Cataloagele MultiBonus sau creeaza-ti un cont de utilizator pe www.multibonus.ro si te recompensam automat cu un voucher de 50 de lei, pe care il poti folosi la cumparaturile de minimum 200 de lei pe www.clickshop.ro

Promotia este valabila in perioada 1 aprilie - 31 iulie 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

Cataloagele MultiBonus castiga garantat castiga voucher magazinul virtualNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.