98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga garantat o imprimanta foto Canon Selphy!

 admin  2014.04.08  Electronice,Castig instant  2035

concurs Canon

Campania promotionala „Campanie promotionala Paste” incepe in data de 04.04.2014 si se incheie la data de 30.04.2014.

Produsele participante: Camerele foto DSLR Canon cu exceptia modelului Canon EOS1100D (body si kit).

Pentru a participa la promotie, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante unul din aparatele foto DSLR Canon in perioada 04.04.2014 – 30.04.2014.

Achizitionarea aparatului foto DSLR Canon ofera celor ce se inscriu pe site-ul ultrazoom.ro posibilitatea de a primi cadou o imprimanta foto Canon Selphy CP820 ce va fi livrata gratuit la adresa mentionata in formularul de inscriere.

Validarea celor inscrisi de catre organizator se face astfel: se trimite de catre client un mesaj electronic (e-mail) la adresa contact@ultrazoom.ro pana la data de 04.05.2014. Mesajul trebuie sa contina dovada achizitiei unui produs participant in cadrul campaniei si anume: copie scanata sau fotografie a facturii sau bonului fiscal, o copie a cartii de identitate, confirmarea adresei de corespondenta completa (cea din formularul de inscriere de pe site), un numar valabil de telefon, data achizitiei, numele aprtenerului.

Dupa verificarea facturii sau a bonului fiscal, clientul este validat si i se confirma expeditia imprimantei foto Canon Selphy CP820. 

Premiul fiecarui participant consta intr-o imprimanta foto Canon Selphy CP820.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Canon castiga instant imprimanta foto CanonNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.