castiga doua pandantive personalizate din argint
60
concursuri
active
Premii
in valoare de

348.84
miliarde de lei,
adica

348.839.387,00
RON
11524
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga doua pandantive personalizate din argint!

 admin  2014.01.30  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  2679

Totul despre mame

Totul despre mame si Ilio te invita la concurs!

Ilio este primul magazin online cu bijuterii si accesorii pentru copii. Gasiti aici produse de calitate premium, frumoase, vesele, colorate, memorabile si fanteziste, intocmai ca prichindeii pentru care au fost create. Veti avea ce sa alegeti dintre cercei din aur si argint, bratarele, ineluse, seturi de bijuterii, gentute fel de fel, ba chiar si portofele, bijuterii personalizate, bentite, seturi mama-fiica, produse handmade unicat si produse pe comanda!

In perioada 27 ianuarie - 10 februarie 2014 da like paginii www.ilio.ro si raspunde la intrebarea “Care este produsul tau preferat de la Ilio.ro?” si poti castiga un premiu fain, personalizat.

Este vorba despre doua pandantive personalizate din argint (unul mai mare pentru mama si unul un pic mai mic pentru copil) si doua lantisoare din argint (unul de 45 cm pentru mama si unul de 40 cm pentru copil).
Pe fiecare pandantiv vom grava initiala numelui copilului tau. In cazul in care esti o mamica cu mai multi copii, vei primi mai multe pandative.


PARTICIPA LA CONCURS

Totul despre mame bijuterii pentru copii pandantive personalizate