Acest concurs a expirat în data de 2014-05-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga calatoria visurilor tale sau saptamanal o camera GoPro!

Concursul „MICHELIN TOTAL PERFORMANCE DRIVE” va incepe la 15 martie 2014 si se desfasoara pana la 15 mai 2014. Participarea la concurs este deschisa pentru orice persoana fizica care este un adult din punct de vedere legal in tara lui/ei de resedinta, in urmatoarele tari: Romania, Ungaria, Croatia, Slovenia si Grecia.

In cadrul campaniei, Organizatorul va acorda urmatoarele premii:

  • 11 x Camera video GoPro Hero3+ Black Edition
  • 1 x Vacanta cu Michelin

Pentru a se inscrie in concurs participanţii trebuie sa acceseze "Michelin Total Performance Drive", in perioada 15 martie – 15 mai 2014. Participanţii trebuie sa se inregistreze prin furnizarea informaţțiilor solicitate și trebuie sa urmeze pașii aplicatiei pentru a putea termina jocul pentru a putea intra in tragerea la sorti de la sfarșitul concursului. Dupa logarea si inregistrarea in cont, participantii pot accesa aplicatia. In cadrul aplicatiei isi pot alege una dintre cele 3 masini afisate si pot accesa urmatoarele informatii:

  • cel mai bun scor obtinut
  • cel mai bun scor obtinut pentru fiecare saptamana
  • top „Prieteni”

Optiunile selectate in momentul inregistrarii contului nu mai pot fi modificate de catre participant dupa confirmarea lor. Pentru a finaliza jocul si pentru a putea intra in tragerea un participant trebuie sa parcurga toate cele 3 (trei) niveluri astfel:

  • In cadrul nivelului 1 denumit “Siguranta” participantul trebuie sa colecteze in 3 minute, conform cronometrului, cat mai multe cumparaturi si anvelope Michelin. Scopul acestui nivel este de a obtine cat mai multe puncte. Se vor primi penalizari daca participantul trece pe culoarea rosie a semaforului sau daca depaseste linia rosie marcata pe vitezometru atunci cand trece peste un limitator de viteza.
  • In cadrul nivelului 2 denumit “Longevitate” participantul trebuie sa parcurga cati mai multi kilometri in 3 minute. Scopul acestui nivel este de a obtine cat mai multe puncte colectand cat mai multe cauciuri Michelin. Participantul poate primi penalizari daca depaseste viteza de 50km/h in conditii de ploaie sau daca depaseste linia rosie marcata pe vitezometru in raza de actiune a radarului de politie. Participantul poate schimba directia masinii daca se opreste pe platforma mobila.
  • In cadrul nivelului 3 denumit “Economic” participantul trebuie sa parcurga tot orasul in in 3 minute fara a termina combustibilul din masina. Scopul acestui nivel este de a finaliza traseul fara a ramane fara combustibil si de a obtine cat mai multe puncte prin colectarea anvelopelor  Michelin. Participantul poate primi penalizari daca depaseste linia rosie marcata pe vitezometru atunci cand trece peste un limitator de viteza si daca nu opreste la culoarea rosie a semaforului.

Pe tot parcursul jocului vor fi afisate pe ecran viteza masinii, uzura anvelopelor si nivelul de combustibil. La finalul fiecarui nivel participantului i se vor afisa punctele acumulate si punctele de penalizare. Dupa parcurgerea si finalizarea celor 3 niveluri participantului i se vor afisa:

  • totalul punctelor acumulate pe fiecare nivel in parte si in total;
  • un mesaj prin care participantul este anuntat daca s-‐a calificat pentru tragerea la sorti pentru unul dintre premiile oferite in cadrul promotiei.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica din toti participantii incrisi din Romania, Ungaria, Croatia, Slovenia si Grecia care au finalizat minim un joc pe durata Concursului, astfel:

  • in data de 26 martie 2014 din participantii inscrisi yourdreamtrip.ro in perioada 15 - 21 martie 2014
  • in data de 2 aprilie 2014 din participantii inscrisi yourdreamtrip.ro in perioada 22 -­ 28 martie 2014
  • in data de 9 aprilie 2014 din participantii inscrisi yourdreamtrip.ro in perioada 29 martie -­ 5 aprilie 2014
  • in data de 16 aprilie 2014 din participantii inscrisi yourdreamtrip.ro in perioada 6 aprilie ‐11 aprilie 2014
  • in data de 23 aprilie 2014 din participantii inscrisi yourdreamtrip.ro in perioada 12 aprilie ‐18 aprilie 2014
  • in data de 30 aprilie 2014 din participantii inscrisi yourdreamtrip.ro in perioada 19 aprilie ­‐25 aprilie 2014
  • in data de 7 mai 2014 din participantii inscrisi yourdreamtrip.ro in perioada 26 aprilie – 2 mai 2014
  • in data de 14 mai 2014 din participantii inscrisi yourdreamtrip.ro in perioada 3 mai– 9 mai 2014;
  • in data de 21 mai 2014 din participantii inscrisi yourdreamtrip.ro in perioada 10 mai – 15 mai 2014
  • in data de 21 mai 2014 din toti participantii inscrisi yourdreamtrip.ro in perioada 15 martie – 15 mai 2014

In cadrul tragerii la sorti un participant poate castiga un singur premiu saptamanal si un singur premiu final. De exemplu, un participant poate fi validat pentru un premiu saptamanal ce consta intr-­‐o camera video GoPro si pentru premiul final ce consta in experienta Michelin.