108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga bilete de avion catre orice destinatie!

 admin  2014.03.13  Vouchere,Cel mai bun scor  2741

concurs Libertatea

Campania promotionala „Libertatea şi Wizzair te trimit în Dubai...sau oriunde vrei tu” este organizata si se desfasoara pe întreg teritoriul României, in perioada 10 Martie 2014 – 6 Aprilie 2014. si este deschisa tuturor persoanelor fizice cu resedinta în România, cu vârsta de cel putin 18 ani, împliniti pâna la data începerii Campaniei.

Utilizatorii pentru a se inscrie in concurs prin intermediul aplicatiei web “Puzzle Libertatea” accesibila prin intermediul site-ului Libertatea.ro trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

 • Sa se logheze in aplicatia de concurs folosind contul lor de Facebook
 • Sa compleze formularul de inscriere cu datele lor personale (nume, prenume, varsta, email, judet) alaturi de raspunsul la intrebarea “Recunoaste obiectivul turistic din imagine“
 • Sa adune cat mai multe puncte

Sistemul de punctaj este urmatorul:

 • Raspuns corect la intrebarea “Recunoaste obiectivul turistic din imagine” din pagina de inscriere= 15 puncte 
 • Rezolvare puzzle (5 puzzle-uri/saptamana) = 50 puncte 
 • Raspuns corect la intrebarea zilei = 25 puncte 
 • Logarea zilnica in cont = 5 puncte 
 • Inregistrarea unui prieten in aplicatia de concurs folosind link-ul unic distribuit de participant = 15 puncte 
 • Share-uirea zilnica a aplicatie de concurs pe Facebook = 5 puncte 
 • Abonarea la newsletter-ul Libertatea.ro = 20 puncte 
 • Abonarea la newsletter-ul Wizz Air = 20 puncte

Premiile acordate în cadrul prezentei campanii promotionale sunt: 

 • 16 bilete de avion valabile pentru un zbor dus-intors, pentru o persoana din orice oras eligibil din Romania si orice destinatie Wizz Air disponibila din Romania. 

Voucherul de călătorie este valabil pentru un zbor dus-întors, pentru o persoană din orice oraş eligibil din România şi orice destinaţie Wizz Air disponibilă din România. Zborul trebuie efectuat până în dată de 30 DECEMBRIE 2014! 

Câstigatorii vor fi afisati pe site-ul Libertatea.ro si pe pagina Facebook Libertatea.ro în data de 10 Aprilie 2014. Primii 16 participanti cu cele mai multe voturi acumulate pana la finalul campaniei, sunt declarati castigatori.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Libertatea concurs Wizz Air castiga bilete concursuri online concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.