Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-04-19. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 3 x 5.000 de ron, ca sa-ti indeplinesti o dorinta!

Promotia "Familia linguritelor Danone"  este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei,  va incepe pe data de 21 februarie 2014, ora 14.00 si va dura pana la 18 aprilie 2014, ora 23:59:59.

Produsele participante:

  • pachetele promotionale 4 x Danone Natural de 140g cu lingurita cadou.

Premiile Promotiei:

In cadrul Promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

  • 3 x Indeplinirea dorintei castigatorului ( Maxim 5000 ron/dorinta)

Prin tragere la sorti, insotita ulterior de o jurizare a dorintelor, vor fi oferite 3 premii, fiecare in valoare maxima de 5000 de ron (tva inclus).

Mecanismul desfasurarii Promotiei:

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare la concurs
  • Participantul trebuie sa cumpere 4 (patru) pachete promotionale 4x Danone Natural 140g cu lingurite pe acelasi bon fiscal sau pe bonuri fiscale diferite
  • Participantul trebuie sa colecteze minim 4 lingurite din cele 8 tipuri de lingurite existente
  • Participantul trebuie sa intre pe www.gustaviatazambind.ro/linguriteDanone sa completeze formularul de "Creare cont" cu datele personale solicitate; sa acceseze campul „Adauga Lingurita” unde va introduce numarul si data bonului fiscal/bonurilor fiscale aferent fiecarei lingurite din pachetele promotionale Danone Natural 4x140 cumparat; sa acceseze campul „Trimite poza cu linguritele” unde sa incarce cel putin o poza cu el/ea si cele 4 lingurinte; doar dupa colectionearea celor 4 lingurite si adaugarea unei poze participantul va putea aceesa butonul „Spune-ne dorinta” unde va putea descrie dorinta pe care Danone i-ar putea-o indeplini, in maxim  300 de caractere.
  • Participantul va incarca in cont cel putin o poza cu cel putin 1 din cele 4 lingurite regasite pe cele 4 (patru) produse promotionale Danone Natural.
  • Dorintele trebuie sa fie clare, sa faca referiri concrete la caracteristicile produselor ce constitnuie „dorinta”. Descrierea dorintei trebuie sa fie amanuntita. Dorinta nu mai poate fi modificata dupa inregistrarea in concurs.
  • Bonurile fiscale inscrise pe site trebuie sa fie reale si trebuie sa ateste achizitia produselor participante la promotie.

In contul fiecarui Participant vor fi inregistrate toate bonurile fiscale pe care acesta le  inscrise pe parcursul promotiei. Pentru fiecare lingurita selectata participantul trebuie sa introduca numarul de bon fiscal aferent fiecarui pachet promotional 4x Danone Natural 140g cumparat. In cazul in care un Participant detine un bon fiscal ce atesta achizitia a 1 sau mai multe pachete promotionale Danone Natural, acesta se poate inscrie in promotie cu acelasi numar de bon fiscal selectand numarul total de lingurite in functie de cate pachete promotionale 4x Danone Natural 140g  se regasesc pe bon.