Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga bani, case si masini cu SuperBingo Metropolis!

Partida din 9 februarie pune la bataie 10 milioane de lei premii totale puse in joc! Vor fi 300 de extrageri in emisiune, premii extraordinare in Bani, Case, Masini si un super CONCURS pentru jucatorii care cumpara cartoane ONLINE.

Ia-ti cartoane online de pe www.superbingo.ro in perioada 3 – 9 februarie si participi la extragerea speciala din cadrul editiei de duminica 9 februarie. SuperBingo Metropolis te premiaza cu un TOP de CARTOANE ALBASTRE!

Extragerea va avea loc in editia din aceasta duminica, pe 9 februarie, si sunt valabile pentru Partida Speciala a Indragostitilor din 16 februarie cand v-am pregatit o noua editie de colectie.

Iata lista premiilor puse in joc de SuperBingo Metropolis in editia de duminica, 9 februarie:

  • Premiul de Super Linie - in valoare de 20.000 lei
  • Premiul de Super Bingo - in valoare de 100.000 lei
  • Premiul de Linie: 20 lei
  • Premiul de Bingo 100 lei  
  • Premiul de Linie Acumulata (BILA MAXIMA 19) 33.000 lei
  • Premiul de Linie Acumulata + Premiul de Super Linie are valoarea totala de 53.000 lei

Saptamana aceasta, Premiul de Bingo Acumulat a ajuns la bila maxima 51 si se aduna cu Premiul de Super Bingo. Valoarea acestora e de peste 100.000 Euro si sunt sanse foarte mari de castig.

Cu Dubla Norocoasa – cartoane portocalii + tricolore – poti da lovitura la partida din 9 februarie! 

Iar daca faci din Dubla - Tripla (cartoane portocalii + albastre + tricolore) intri in joc pentru un premiu suplimentar la concursul telefonic: o Dacie Logan.

SuperBingo Metropolis pregateste o partida speciala de Ziua Indragostitilor pe 16 februarie, asa ca joaca-ti sansa cu Tripla Norocoasa!

Cartoanele SuperBingo Metropolis se pot procura de la agentii stradali, dar si prin intermediul terminalelor QIWI, Rompay, ZebraPay, precum si din locatiile Inmedio din tara care au sigla SuperBingo Metropolis.

Varianta cea mai simpla si cea mai rapida ramane insa achizitionarea cartoanelor ONLINE chiar de AICI.

SuperBingo Metropolis iti vinde un pont! Iti spune unde se ascunde un premiu mare pe panou! Aboneaza-te la newsletter-ul de pe site-ul nostru www.superbingo.ro si o sa afli!

Cum faci asta? Iti faci cont la noi pe site, bifezi casuta de primire newletter si miercuri vei avea afla numarul pretios in spatele caruia se ascunde UN premiu important de pe panou.