Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-06-20. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga automat, fara tragere la sorti, o minge personalizata!

La Banca Transilvania, transferurile de bani prin Western Union iti aduc o minge.

Efectueaza 6 tranzactii Western Union la ghiseele bancii, aduna sase stampile pe cuponul campaniei si castigi automat, fara tragere la sorti, o minge.

Indiferent daca trimiti sau primesti bani prin Western Union, in intervalul 20 martie – 19 iunie 2014, in unitatile Bancii Transilvania, la fiecare al saselea transfer de bani castigi automat o minge. Se acorda 5.000 de premii. Valoarea totala a premiilor este de 18.600 euro.

Campania "Castigi o minge cu sace tranzactii Wu!" se va desfasura in perioada 20 martie – 19 iunie 2014

Mecanismul campaniei:

Fiecare persoanǎ care va utiliza serviciile de transfer de bani Western Union Money Transfer® in locatiile Bancii Transilvania, in perioada campaniei, in calitate de destinatar sau expeditor, la fiecare sase tranzactii efectuate la ghiseele bancii, va primi de la operator o minge personalizata

Fiecare client eligibil va primi, in momentul efectuarii primului transfer, un flyer/cupon. Pe acest flyer/cupon, functionarul bancar va aplica, cate o stampila pentru fiecare tranzactie efectuata la ghiseele bancii. Fiecare client care va prezenta talonul completat cu cele sase stampile aferente tranzactiilor va primi, fara tragere la sorti, o minge personalizata. 

Premiile campaniei:

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt: 

  • 5.000 x mingi personalizate - castigatorii tuturor premiilor acestei campanii vor intra in posesia premiilor, dupa efectuarea a sase tranzactii la ghiseu, ca urmare a prezentarii flyer-ului/cuponului campaniei continand cele sase stampile aferente tranzactiilor