Acest concurs a expirat în data de 2014-06-09. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 550 vouchere eMAG sau unul dintre cele 130.000 de premii instant!

Campania „Win true prizes 2014” se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 17 Martie 2014 (orele 0:00:00) – 08 Iunie 2014 (orele 23:59:59).

La Campanie participa pachetele de tigarete marca Winston, comercializate pe teritoriul Romaniei: 

  • Winston Base - urmatoarele sortimente: Winston Classic, Winston Blue si Winston Silver
  • Winston 100's - urmatoarele sortimente: Winston Classic 100's si Winston Blue 100's
  • Winston Super Slims - urmatoarele sortimente: Winston Super Slims Blue, Winston Super Slims Silver si Winston Super Slims Fresh Menthol

care se vor distinge prin: 

  • a) grafica distinctiva pe folia exterioara transparenta (de polypropilena) cu simbolul Multi-layer film afisat
  • b) talon cu informatii despre Campanie, premii, modalitate de inscriere/validare, precum si un cod alfanumeric unic (« cod promotional »), din 9 caractere, necesar inscrierii in Campanie care se gaseste in interiorul pachetului

In cadrul Campaniei se vor acorda premii dupa cum urmeaza: 

  • 130.000 premii instant in valoare comerciala minima de 1.500.000 lei (inclusiv TVA), ce pot fi castigate ca urmare a inregistrarii prin SMS la 1896 (Tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Cosmote) sau pe website-ul Campaniei wintrueprizes.ro, a unui cod promotional, conform unor momente orare prestabilite. Premiile constau in: 
    • 70.000 pachete de Produse promotionale acordate in limita stocului* disponibil
    • 50.000 brichete de colectie Winston, acordate in limita stocului disponibil
    • 10.000 scrumiere Winston, acordate in limita stocului disponibil
    • *In cazul epuizarii stocului de pachete de Produse promotionale (care contin taloane cu coduri) Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa numarul de premii cu pachete de tigarete din aceleasi tipuri: Winston Classic, Winston Blue, Winston Silver, Winston Super Slims Blue, Winston Super Slims Silver, Winston Super Slims Fresh Menthol, Winston Classic 100's si Winston Blue 100's, dar care nu contin in interior talon cu cod de participare la Campanie. 
  • 550 de premii instant in valoare comerciala minima de 55.000 LEI (inclusiv TVA) constand in vouchere eMAG cu valoare individuala de 100 lei (inclusiv TVA). Aceste premii pot fi castigate exclusiv prin intermediul website-ului wintrueprizes.ro, in limita a 50 premii acordate saptamanal, conform unor momente orare prestabilite, de catre participantii care au cont valid creat pe website-ul wintrueprizes.ro, au cel putin un cod promotional valid introdus in Campanie si care raspund la cele cel putin una din cele doua intrebari saptamanale de pe website-ul Campaniei wintrueprizes.ro in perioada 17 Martie – 1 Iunie 2014. 

Mecanica acordare 130.000 premii instant 

Participantii pot sa inregistreze in Campanie codurile promotionale prin SMS la 1896 (numar scurt de telefon cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Cosmote), si/sau prin intermediul website-ului wintrueprizes.ro

Mecanica acordare 550 premii interactiune website 

Saptamanal, va exista o zona interactiva pe website-ul Campaniei, intre 17 Martie – 1 Iunie 2014 (timp de 11 saptamani). 

In fiecare saptamana consumatorul va avea acces la intrebarile saptamanii, putand raspunde la 2 intrebari, cate una in fiecare zi de luni si joi, fiecare intrebare avand 4 variante de raspuns, definind treptat unul din tipurile de personalitate afisate pe website. Pentru a putea castiga un premiu instant este suficient ca un participant sa fi raspuns intr-o saptamana la minim o intrebare. 

La sfarsitul celor 11 saptamani, fiecarui consumator i se va prezenta in functie de raspunsurile oferite un tip de personalitate predominanta, prin raportare la numarul de intrebari la care a raspuns. Nivelul de acuratete cu privire la tipul de personalitate revelat va fi cu atat mai mare cu cat se ofera mai multe raspunsuri la intrebarile saptamanale. 
In cazul in care la sfarsitul saptamanii 11 de Campanie, unui consumator ii sunt prezentate doua tipuri de personalitate predominanta pentru departajare se va mai afisa o intrebare. Consumatorul nu va putea castiga premii constant in Vouchere eMAG prin raspunsul la intrebarea de departajare, chiar daca se afla inca in saptamana 11 de interactiune website. 
Pentru fiecare intrebare cu raspuns complet intr-o saptamana, se va dezvalui treptat cate o casuta virtuala din cei patru piloni afisati pe website. Daca un participant nu a raspuns deloc in saptamana aceea la intrebari, dezvaluirea casutelor aferente acelei saptamani se va face in saptamana urmatoare daca acesta va oferi raspunsuri. Un consumator poate raspunde la intrebarile din saptamanile precedente dar nu va putea castiga premii retroactiv, ci are sansa de a castiga doar premiile instant alocate saptamanii in curs. 

Parcurgand actiunile saptamanale descrise mai sus, un consumator poate castiga instant, doar pe website-ul Campaniei wintrueprizes.ro, unul din cele 50 vouchere eMAG in valoarea de 100 lei (inlcusiv TVA) per premiu.