Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-04-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 5 parfumuri Dolce by Dolce&Gabbana!

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei,  incepe la ora 10:00:00,  pe data de 10 Martie 2014 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 09 Aprilie 2014.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura de mai jos, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

  1. Participantul trebuie sa acceseze site-ul www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea: "Buchetul floral al noului parfum Dolce by Dolce&Gabbana este construit in jurul unei flori ce nu a mai fost folosita pana acum in parfumerie?"
    • Narcisa
    • Lotusul
    • Amaryllis Alba
  2. Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

 

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 10 Aprilie 2014, prin care se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve.

Premiile:

  • 5 parfumuri Dolce by Dolce&Gabbana de EDP 75 ml, in valoare fiecare de 577 lei