Acest concurs a expirat în data de 2014-02-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 5 pachete VIP la Cupa Mondiala de Sarituri cu schiuri fete de la Rasnov!

Campania “OMV Move&Jump” va incepe in data de 07.02.2014, ora 15:00:01, ora Romaniei si se va incheia in data de 20.02.2014, ora 23:59:59, ora Romaniei.

Pentru a participa in Campanie participantii trebuie ca sa detina un cont de utilizator Facebook valabil si: 

  • Sa acceseze pagina de Facebook "OMV ROMANIA
  • Sa acorde like pagini de Facebook
  • Sa acceseze aplicatia "OMV Move&Jump"
  • Dupa ce au accesat aplicatia denumita “OMV Move&Jump” de pe pagina de facebook, participantii trebuie sa completeze datele de contact pentru inscrierea in campanie (Nume, Prenume, E-mail, Oras, Numar de telefon, Bifa de regulament) si sa incarce o poza, prin care vor imita pozitia inclinata a corpului unui saritor cu schiurile aflat in saritura. 

O comisie ,formata din Ioana Florescu - Marketing Communications Business Partner, Andreea Lovin - Project Manager Marketing, Alina Stoenescu – Brand Manager OMV si Victoria Sirbu - Publicis Communication Services Bucuresti, va juriza pozele inscrise in concurs si va desemna 5 castigatori si 5 rezerve. 

Criteriile de jurizare in baza carora vor fi alesi castigatorii si rezervele sunt : 

  1. Grad de inclinare cat mai mare 
  2. Poza sa fie cat mai creativa si cat mai amuzanta 
  3. Elemente caracteristice disciplinei de sarituri cu schiurile adaugate in poza

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei Campanii sunt 5 pachete VIP la Cupa Mondiala de Sarituri cu schiuri fete de la Rasnov, ce va avea loc pe 1-2 Martie 2014. Pachetul turistic VIP oferit ca premiu este valabil pentru 2 (doua) persoane adulte si include : 

  • Cazare: 2 nopti la un hotel de 4 stele (chech-in 28 februarie 2014, check-out 02 martie 2014) cu acces la SPA-ul hotelului (masajul nu este inclus) 
  • Masa: Cina in data de 28 februarie; 3 mese in data de 01 martie (pranzul in cortul VIP), mic dejun in data de 02 martie. 
  • Transfer: Hotel – complex trambuline Rasnov si retur la hotel 
  • Acces in cortul si zona VIP a complexului de trambuline in data da 01 martie 2014  Transportul de la domiciliul castigatorului la hotel si retur nu este inclus in pachetul turistic.