Acest concurs a expirat în data de 2014-04-29. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 3 vouchere de cate 500 RON pentru jucarii!

Campania "Intra in Club Noriel si poti castiga 500 RON pentru jucarii!” se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in mediul online, incepand cu data de 8 Aprilie 2014, si se finalizeaza la data de 28 Aprilie 2014, orele 23.59, vor fi extrageri saptamanale in zilele de 15, 22 si 29 Aprilie 2014

Inscrierea la Tombola se face pe baza inscrierii participantului prin completarea adresei de e-mail pe pagina de concurs  care se pune la dispozitia potentialilor participanti in mod gratuit. 

Pentru a participa in concurs, Participantul trebuie sa se inscrie cu o adresa de e-mail valida si numele sau real. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un Cod Unic de abonare, reprezentat de un numar unic aleator, comunicat prin e-mail, dupa inscrierea in Campanie 

Codul Unic de abonare se va acorda persoanelor ce nu au fost abonate la newsletter-ul Noriel pana la data de 7 Aprilie 2014 inclusiv. Castigatorul este extras in functie de Codul sau unic de abonare, folosind serivicul “www.random.org”. 

Daca, inainte de extragere participantul se dezaboneaza de la newsletter, nu va mai participa in campanie si, implicit, in extragere.

Premiul Tombolei consta in trei vouchere de cate 500 RON, cu TVA inclus, valabile exclusiv in magazinele Noriel sau pe noriel.ro si care pot fi utilizate pana in data de 1 Iunie 2014, nefiind conditionat de o achizitie minima de produse. Fiecare voucher este emis in lei. 

Desemnarea castigatorilor Tombolei se efectueaza astfel: in vederea desemnarii castigatorilor Tombolei si acordarii Premiilor se vor organiza in data de 15, 22 si 29 Aprilie 2014, la ora 13:00, trageri la sorti electronice aleatoare din baza de date adunata in perioada intervalelor concursului.