101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 vouchere de cate 500 RON pentru jucarii!

 admin  2014.04.10  Bani,Jucarii,Vouchere,Trageri la sorti  3763

concurs Noriel

Campania "Intra in Club Noriel si poti castiga 500 RON pentru jucarii!” se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in mediul online, incepand cu data de 8 Aprilie 2014, si se finalizeaza la data de 28 Aprilie 2014, orele 23.59, vor fi extrageri saptamanale in zilele de 15, 22 si 29 Aprilie 2014

Inscrierea la Tombola se face pe baza inscrierii participantului prin completarea adresei de e-mail pe pagina de concurs  care se pune la dispozitia potentialilor participanti in mod gratuit. 

Pentru a participa in concurs, Participantul trebuie sa se inscrie cu o adresa de e-mail valida si numele sau real. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un Cod Unic de abonare, reprezentat de un numar unic aleator, comunicat prin e-mail, dupa inscrierea in Campanie 

Codul Unic de abonare se va acorda persoanelor ce nu au fost abonate la newsletter-ul Noriel pana la data de 7 Aprilie 2014 inclusiv. Castigatorul este extras in functie de Codul sau unic de abonare, folosind serivicul “www.random.org”. 

Daca, inainte de extragere participantul se dezaboneaza de la newsletter, nu va mai participa in campanie si, implicit, in extragere.

Premiul Tombolei consta in trei vouchere de cate 500 RON, cu TVA inclus, valabile exclusiv in magazinele Noriel sau pe noriel.ro si care pot fi utilizate pana in data de 1 Iunie 2014, nefiind conditionat de o achizitie minima de produse. Fiecare voucher este emis in lei. 

Desemnarea castigatorilor Tombolei se efectueaza astfel: in vederea desemnarii castigatorilor Tombolei si acordarii Premiilor se vor organiza in data de 15, 22 si 29 Aprilie 2014, la ora 13:00, trageri la sorti electronice aleatoare din baza de date adunata in perioada intervalelor concursului.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Noriel castiga bani bani online castiga jucarii concursuri club norielNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.