Acest concurs a expirat în data de 2014-04-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 3 seturi cu produse Apivita!

Pentru a pregăti tenul pentru perioada calduroasă în care pielea va confrunta cel mai puternic “dușman” – soarele torid, nu trebuie să uităm de nevoia pielii pentru hidratare şi hrănire.

Din fericire, există mulți aliați în lupta pentru un ten frumos si sanatos si aici intervin serurile și măștile naturale! Cu o concentrație mare de ingrediente active, ele oferă rezultate maxime, vizibile imediat.

Serurile sunt în vârful piramidei cosmeticii contemporane. Cu un mecanism inovator de acţiune, faţă de orice alt produs de îngrijire a tenului, serurile cu o concentraţie mare de ingrediente active combină puterea supremă a naturii cu cea a știinţei şi pătrund în cele mai profunde straturi ale pielii, livrând concentraţii mari de ingrediente active. Serurile Apivita conţin ingrediente naturale între 94-98%, acid hialuronic și aloe bio-activ, vitamina C, bioresveratrol și lăptișor de matcă încapsulat.

Măştile au rolul de a pregăti pielea pentru a absorbi cât mai mult din proprietăţile benefice ale produselor cosmetice, cum ar fi serurile sau cremele pentru faţă. Toate măştile de faţă de la Apivita conţin ingrediente naturale în proporţie de până la 99% şi sunt îmbogăţite cu uleiuri esenţiale, recunoscute pentru efectele revigorante şi rezultatele unice asupra pielii.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Pentru a participa la concurs utilizatorii trebuie sa raspunda corect la intrebarea postata in pagina concursului.

Concursul se desfasoara in perioada 20.03.2014 - 21.04.2013. In cadrul concursului se vor acorda 3 seturi cu produse Apivita. Fiecare premiu va contine o masca si un ser Apivita.

Extragerea este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, în data de 21.04.2014.