Acest concurs a expirat în data de 2014-04-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 3 excursii din Gura Humorului, Maramures sau Bucovina!

Câștigă super premii!

Până pe 21 aprilie 2014, orice comandă de la eMAG îţi aduce un cadou! Primeşti pe loc un kit special cu cele mai frumoase culori pentru vopsirea ouălor de Paşti!

De Paşti, redescoperim împreună tradiţiile!

Trimite-ne o fotografie cu tine şi cu ouăle tradiţionale vopsite de tine pentru sărbătorile de Paşti şi poţi câştiga una dintre cele 3 excursii din Gura Humorului, Maramureş sau Bucovina!

Campania „Castiga super premii. Redescopera traditiile romanesti” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 15 aprilie 2014 – 21 aprilie 2014.

Pentru a participa in Campania „Castiga super premii. Redescopera traditiile romanesti”, orice persoana interesata trebuie sa incarce prin intermediul platformei eMAG, utilizand formularul dedicat, o fotografie cu unul sau mai multe oua vopsite in traditia de Pasti, fotografie care sa surprinda si participantul (persoana care se inscrie in concurs). Este admisa inscrierea participarii la aceasta Campanie o singura data, cu o singura fotografie.

Premii:

  • Premiul I – Sejur, 4 nopti, 5 zile la Gura Humorului pentru 2 (doua) persoane in perioada 21 mai 2014 – 25 mai 2014. Servicii incluse: Cazare 4 nopti in pensiunea Casa Bunicilor 4*, Gura Humorului cu mic dejun si cina incluse sau cazare similara. Transportul nu este inclus. 
  • Premiul II – Sejur, 4 nopti, 5 zile in Bucovina pentru doua persoane in perioada 21 mai 2014 – 25 mai 2014. Servicii incluse: Cazare 4 nopti in pensiunea Buchenland Pension 4*, Sucevita cu mic dejun si cina incluse sau cazare similara. Transportul nu este inclus. 
  • Premiul III – Sejur , 4 nopti, 5 zile in Maramures pentru doua persoane in perioada 21 mai 2014 – 25 mai 2014. Servicii incluse: Cazare 4 nopti in pensiunea Conacul Drahneilor, Maramures cu mic dejun si cina incluse sau cazare similara. Transportul nu este inclus.

Intră în jurizare fotografiile incarcate prin intermediul formularului pus la dispozitie de catre Organizator si afisate in pagina Campaniei, în perioada 15 aprilie 2014 – 21 aprilie 2014 inclusiv. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la incheierea Campaniei.