108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
43
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 255 de invitatii duble la avanpremiera filmului Uimitorul Om – Păianjen 2!

 admin  2014.04.22  Trageri la sorti,Invitatii  1826

concurs Lidl

Concursul „Uimitorul Om-Paianjen” începe în data de 22.04.2014 şi se încheie în data de 26.04.2014, aceasta fiind ultima zi de concurs.

Au dreptul să participe orice persoane fizice cu domiciliul în Romania, care la data participării au împlinit vârsta de 18 ani. Participarea este independentă de achiziţia de produse. Din achiziţia de produse nu rezultă avantaje.

Inscrierea la concurs se face doar pe baza completării formularului de participare aferent acestuia, pe pagina de Facebook Lidl Romania.

Desemnarea câştigătorilor se face in funcţie de data şi ora de înscriere înregistrate în baza noastră de date. Sunt luate în considerare doar formularele completate integral (nume, prenume, telefon, email, oraşul de domiciliu/reşedinţă).

Premiile, constand in 255 de invitatii pentru doua persoane la avanpremiera filmului „Uimitorul Om – Păianjen 2”, sunt valabile doar in salile Cinema City din orasele: Bucuresti (200 de invitatii pentru doua persoane), Arad (5 invitatii pentru doua persoane), Bacau (5 invitatii pentru doua persoane), Baia Mare (5 invitatii pentru doua persoane), Braila (5 invitatii pentru doua persoane), Cluj-Napoca (5 invitatii pentru doua persoane), Constanta (5 invitatii pentru doua persoane), Iasi (5 invitatii pentru doua persoane), Pitesti (5 invitatii pentru doua persoane), Ploiesti (5 invitatii pentru doua persoane), Timisoara (5 invitatii pentru doua persoane), Targu Mures (5 invitatii pentru doua persoane).

Avanpremiera va avea loc pe 29 aprilie 2014 în Bucureşti şi pe 2 mai 2014 în restul ţării.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Lidl Uimitorul Om-Paianjen 2 castiga invitatiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.