Acest concurs a expirat în data de 2014-04-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 255 de invitatii duble la Uimitorul Om-Paianjen 2!

Concursul „Uimitorul Om-Paianjen” începe în data de 22.04.2014 şi se încheie în data de 26.04.2014, aceasta fiind ultima zi de concurs.

Au dreptul să participe orice persoane fizice cu domiciliul în Romania, care la data participării au împlinit vârsta de 18 ani.  Participarea este independentă de achiziţia de produse. Din achiziţia de produse nu rezultă avantaje.

Inscrierea la concurs se face doar pe baza completării formularului de participare aferent acestuia, pe pagina de Facebook Lidl Romania.

Desemnarea câştigătorilor se face in funcţie de data şi ora de înscriere înregistrate în baza noastră de date. Sunt luate în considerare doar formularele completate integral (nume, prenume, telefon, email, oraşul de domiciliu/reşedinţă).

Premiile, constand in 255 de invitatii pentru doua persoane la avanpremiera filmului „Uimitorul Om – Păianjen 2”, sunt valabile doar in salile Cinema City din orasele: Bucuresti (200 de invitatii pentru doua persoane), Arad (5 invitatii pentru doua persoane), Bacau (5 invitatii pentru doua persoane), Baia Mare (5 invitatii pentru doua persoane), Braila (5 invitatii pentru doua persoane), Cluj-Napoca (5 invitatii pentru doua persoane), Constanta (5 invitatii pentru doua persoane), Iasi (5 invitatii pentru doua persoane), Pitesti (5 invitatii pentru doua persoane), Ploiesti (5 invitatii pentru doua persoane), Timisoara (5 invitatii pentru doua persoane), Targu Mures (5 invitatii pentru doua persoane).

Avanpremiera va avea loc pe 29 aprilie 2014 în Bucureşti şi pe 2 mai 2014 în restul ţării.