105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
77
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 10 vouchere pentru achizitia echipamentelor sportive!

 admin  08.02.2014  Vouchere,Trageri la sorti  2262

concurs Renault

Campania "Cursa Olimpica Renault" este organizata la nivel national, prin intermediul unei aplicatii concurs disponibila in perioada 7 februarie - 23 februarie 2014.

Pentru a putea participa la tragerea la sorti in vederea castigarii unuia dintre voucherele puse in joc, participantii trebuie sa acceseze aplicatia "Cursa Olimpica Renault", sa dea "allow" pentru a permite aplicatiei accesul la informatiile sale publice din profilul Facebook si sa atinga punctajul minim obligatoriu de participare (30 de puncte) in urma parcurgerii intregului concurs.

In cazul indeplinirii conditiilor de participare si accesarii aplicatiei, un participant alege unul dintre cele trei modele Renault disponibile: Clio, Captur sau Fluence, personalizandu-l in functie de preferintele sale.

In timpul concursului, participantul trebuie sa raspunda, pe traseul olimpic, la intrebarile de cunostinte generale despre probele olimpice si la cea referitoare la modelul Renault ales, iar intre probe trebuie sa foloseasca "roata norocului".

Concursul contine maxim 15 intrebari cu cate trei variante de raspuns. Pentru raspunsurile incorecte, participantul primeste 0 puncte, in timp ce pentru cele cu raspuns corect primeste 10 puncte.

Pentru a avea posibilitatea inscrierii pentru tragerea la sorti si a castigarii unui premiu, participantul trebuie sa obtina cel putin 30 de puncte in urma finalizarii concursului.

Premiile campaniei:

La campania "Cursa Olimpica Renault" se acorda ca si premii 10 vouchere (furnizor Decathlon), fiecare in valoare de 1.500 lei, ce pot fi utilizate pentru achizitia de echipamente sportive.

Tragerea la sorti a castigatorilor celor 10 vouchere pentru achizitia echipamentelor sportive se desfasoara dupa cum urmeaza:

  • Data extragerii: 05.03.2014
  • Baza de date: utilizatorii care au indeplinit conditiile obligatorii de participare, in intervalul 07.02.2014 - 02.03.2014

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Renault echipamente sportive voucher Decathlon Cursa Olimpica Renault concursuri 2014


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail