Acest concurs a expirat în data de 2014-05-19. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 10 vouchere in valoare de 300 lei fiecare!

Concursul „Scenarist la Diva” se desfasoara in perioada 30 aprilie 2014 – 18 mai 2014, pe pagina web a postului Diva Universal.  Lista castigatorilor concursului va fi publicata pe data 27 mai 2014, pe pagina de Facebook si pe pagina web ale postului TV Diva Universal.

La concurs pot participa toti cetatenii romani, cu varsta peste 18 ani (impliniti pana la data inscrierii in concurs), care locuiesc in Romania.

Participantii la concurs sunt invitati sa transmita in perioada 30 aprilie  2014 (ora 00.00) – 18 mai 2014 (ora 23.59) la adresa de e-mail office@stuffmedia.ro cate un text original care sa contina cel putin 200 de caractere, inclusiv spatiile si semnele de punctuatie, avand ca tema continuarea unuia dintre cele trei situatii urmatoare propuse de organizator:

Situația 1.

Sara o vede prin geamul unui magazin pe Marisa probând o rochie de mireasa.

Ce crezi că va face/ va zice Sara? Ce se va întâmpla în continuare?

Situatia 2.

Marisa îi vede pe  Cristobal si Sara stând împreună la o masa și servind o cafea într-un restaurant.

Ce crezi că va face/va zice Marisa? Ce se va întâmpla în continuare?

Situatia 3.

Cristobal conduce masina  când o vede pe Marisa ieșind dintr-o clinică medicală cu chipul îngândurat.

Ce crezi că va face / va zice el? Ce se va întâmpla în continuare?

Totodata, participantii vor transmite, odata cu textul, numele si prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon, pentru a putea fi contactati si validati in cazul in care sunt desemnati castigatori.

Pentru a intra in tragerea la sorti textele transmise in perioada mai sus mentionata trebuie să satisfaca urmatoarele criterii:

  • Fiecare textul trimis in concurs are minim 200 de caractere incluzans spatiile si semnele de punctuatie.
  • Continua una dintre temele/situatiile indicate de organizator;
  • Respecta regulile de gramatica a limbii romane;
  • Nu contine limbaj licentios;
  • Textul reprezinta creatia participantului.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica oricare dintre povestile inscrise la Concurs, in cazul in care acestea nu indeplinesc criteriile anterior mentionate.

Raspunsurile transmise pe adresa de e-mail office@stuffmedia.ro, in perioada 30 aprilie 2014 –  18 mai 2014, care respecta toate criteriile de mai sus, vor fi imprimate pe hartie, si dintre ele vor fi extrase, prin tragere la sorti, de catre reprezentantii Diva Universal, zece raspunsuri castigatoare si zece rezerve. Tragerea la sorti va avea loc in prezenta unui notar public, care va autentifica incrisul care va cuprinde rezultatul concursului si numele castigatorilor.

Pentru fiecare dintre cei zece castigatori, premiul concursului va fi cate un voucher in valoare de 300 lei (TVA inclus), care va putea fi valorificat pe site-ul www.tinar.ro.  Valoarea totala a celor zece premii este 3 000 lei (TVA inclus).