Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-03-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 10 seturi de cosmetice Bourjois!

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei,  incepe la ora 10:00:00, pe data de 10 Februarie 2014 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 09 Martie 2014.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura descrisa de mai jos, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

Participantul trebuie sa acceseze site-ul www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea "Care este culoarea pigmentului ce estompeaza roseata?"

  • Alb   
  • Verde    
  • Rosu

Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 10 Martie 2014, prin care se vor extrage 10 castigatori si 25 rezerve.

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • o singura extragere: se vor extrage 10 castigatori si 25 rezerve pentru premiile constand in seturi Bourjois ( CC Cream Color Correction si CC Eye Cream), Color Boost si Colour Edition 24H, din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament. 

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in: 

  • 10 creme corectoare CC Cream Color Correction
  • 10 corectoare pentru acoperirea cearcanelor CC Eye Cream
  • 10 ruj creion contur pentru buze Color Boost
  • 10 fard de pleoape Colour Edition 24H