Acest concurs a expirat în data de 2015-06-15. Vezi concursurile active aici.
Cei mici castiga un party de zile mari.

Campania promoțională se desfășoară în toate cinematografele Cinema City România, în perioada 29 mai – 14 iunie 2015.

Pentru fiecare bilet de copil cu vârsta de până la 10 ani, inclusiv, achiziționat, fiecare părinte/tutore va primi de la casier un talon participant la campania promoțională, ce va avea o rubrică care trebuie completată de părinte/tutore cu datele de participare a unui copil cu vârsta de până la 10 ani (inclusiv). Prin completarea talonului, părintele/tutorele își manifesta acordul de a participa la campania promoțională împreună cu copilul său, precum și acordul de a participa la supravegherea copilului pe întreaga durată a evenimentului, în cazul în care acesta va câștiga premiul oferit în cadrul prezentei campanii.

Taloanele sunt acordate indiferent de tipul filmului (peliculă 35 mm, digital sau 3D).

Taloanele din cadrul campaniei promoționale se acordă numai pentru achizițiile de bilete pentru copii de până la 10 ani, inclusiv, indiferent de prețul biletului achiziționat. Niciun alt produs comercializat sub egida sau în incinta cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus nu permite acordarea de taloane participante la prezenta campanie promoțională. În promoție sunt cuprinse numai biletele pentru copii de maxim 10 ani achiziționate de la casele de bilete ale cinematografelor Cinema City România, biletele achiziționate online pe site-ul cinemacity.ro și voucherele pre-plătite. Pentru a beneficia de taloanele din cadrul promoției clientul trebuie să achite biletul în numerar, prin card bancar, sau să prezinte la casa de bilete un voucher pre-plătit. Campania promoțională „Cei mici câștigă un party de zile mari” nu se aplică biletelor obținute gratuit și nici voucherelor pentru salariații Cinema City preschimbate în bilete la casă.

Cumpărătorul este singurul responsabil pentru păstrarea biletului a cărei serie a fost înscrisă pe talonul participant până la ridicarea premiului aferent. Taloanele sunt oferite în limita stocului disponibil.

Premiile acordate în cadrul campaniei sunt:

  • Petrecere de ziua câștigătorului pentru acesta împreună cu 30 de copii (adulți inclusiv)

Petrecerea-premiu va cuprinde:

  • 30 minute în lobby înainte de film
  • Tort
  • Fotografii
  • Animatori cu baloane
  • 30 locuri + vizionare film/desen animat, în limita filmelor puse la dispoziție de organizator.
  • 30 meniuri copil (popcorn mic + Cappy 0,33l)
  • Posibilitatea alegerii datei si a filmului (oferta nu este valabilă în VIP, IMAX, 4DX, avanpremiere)

Copilul câștigător, cu vârsta de până la 10 ani (inclusiv) își va putea serba ziua, oricând, pe parcursul unui an, în perioada 06.07.2015 – 05.07.2016 (cu excepția week-endurilor și verificând în prealabil disponibilitatea cu organizatorul, cu cel puțin 15 zile calendaristice).

Acordarea premiului  se va face prin tragere la sorți, astfel:

  • Fiecare talon prezintă câmpuri pe care participanții vor completa datele personale, după cum urmează: date obligatorii (nume şi prenume părinte/tutore, oraș, adresă de e-mail, număr de telefon, vârsta copilului, numărul biletului de film pentru care a primit talonul respectiv și cinematograful Cinema City în care participă la promoție).
  • Taloanele completate vor fi depuse în urnele disponibile la casele de bilete ale tuturor cinematografelor Cinema City România.
  • Tragerea la sorți va avea loc în data de 22.06.2015.
  • Tragerea la sorți va avea loc în cinematograful Cinema City România SRL din AFI Palace Cotroceni.