Acest concurs a expirat în data de 2015-07-01. Vezi concursurile active aici.
3 etichete te imprietenesc cu o doza cadou!

Campania "3 etichete te imprietenesc cu o doza cadou!" va incepe la 01.05.2015, ora 00:00 si se va incheia la 30.06.2015, ora 23:59. Campania promotionala se poate incheia anticipat, la data epuizarii premiilor puse in joc.

Produsele participante la aceasta campanie promotionala sunt urmatoarele: Bergenbier PET 2,5 L comercializate in locatiile participante la campanie.

Campania se desfasoara in locatiile selectate de tip off trade. Toate locatiile participante la prezenta campanie sunt semnalizate cu materialele promotionale de tip afis, plasate la locuri vizibile, care anunta inscrierea magazinului / locatiei in campania promotioanala "3 etichete te imprietenesc cu o doza cadou!".

Consumatorul care colecteaza 3 etichete Bergenbier PET 2,5 L cu eticheta noua a produsului si care prezinta vanzatorului bonurile fiscale care dovedesc achizitia berilor din locatia respectiva, primeste gratuit, pe loc, de la vanzatorul locatiei, o bere Bergenbier doza 0,5 L, numai in locatia din care a colectat etichetele Bergenbier PET 2,5 L.

Premiile campaniei sunt urmatoarele:

  • 140.000 x Bere Bergenbier doza 0,5 L 

Premiile (Bergenbier doza 0,5 L) se vor revendica si ridica pe loc, predand 3 etichete Bergenbier PET 2,5L eferente celor 3 beri Bergenbier PET 2,5L achizitionate din locatia participanta la campanie. Premiile se acorda in limita stocului disponibil in locatie.