98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Valentine's Day: Flori cu dragoste!

   2013.02.09    1382

Valentine's Day: Flori cu dragoste!

Despre Floria

De ce sa aleg serviciile Floria: Am lansat Floria.ro pe data de 18 iulie 2010. In prezent, floraria online are peste 10.000 de clienti si livreaza aproximativ 15.000 de buchete pe an. Iar ca o confirmare a faptului ca noi, aici, la Floria, punem pe primul loc interesele clientilor, in 2010, am primit titlul de Floraria anului, la cea de-a 5-a editie a Galei Premiilor de E-Commerce. De asemenea, Floria.ro este unica florarie online din Romania si din Europa care trimite* clientilor poze reale cu buchetul care este livrat la comanda lor (*in prezent, aceasta facilitate este disponibila numai pentru livrarile din Bucuresti). In plus, oferim o multitudine de modalitati de plata: online cu cardul, prin SMS, prin ordin de plata sau numerar.

Evenimente: Floria exista de peste un an iar in tot acest timp am incercat sa venim in sprijinul comunitatii si sa-i facem fericiti pe cei care au apelat la serviciile noastre. Astfel, am demarat o campanie permanenta intitulata "Salvezi natura cu fiecare comanda la Floria". Prin intermediul acestei campanii, pentru fiecare 100 de buchete vandute, vom planta cate un copac in Bucuresti. In prima serie am plantat deja 20 de copaci, in luna noiembrie 2011, urmand sa plantam o alta serie si anul acesta, in aceeasi perioada.

De asemenea, incepand cu luna noiembrie 2011, Floria este alaturi de unul dintre cei mai promitatori kickboxeri din Romania. Numele lui este Andrei Stoica si de ziua sa, de Sf. Andrei, a oferit un buchet de flori uneia dintre admiratoarele sale, prin intermediul unui concurs organizat de Floria. In august 2012 fondatorul Floria, Mugur Frunzetti a fost invitat la emisiunea Ora de stiri, de pe TVR2 unde a vorbit despre afacerile online si succesul Floria.ro

Reteaua nationala: In prezent, Floria.ro are parteneri in peste 40 de orase din intreaga tara. Livrarea in aceste localitati este gratuita.


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.