75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Tu cum ai scrie ultima scena a ultimului episod din sezonul IV Game of Thrones?

 admin  2014.06.10  Diverse,Concursuri cu jurizare  991

concurs Nemira

Mai sunt 6 zile până la finalul sezonului IV Game of Thrones, iar cu această ocazie editura Nemira te provoacă să îţi imaginezi chiar tu lucrul de care ne temem cu toţii: ultima scenă.

Da, exact, te invităm cu alte cuvinte să devii pentru câteva minute, sau poate o oră, chiar George Martin, în faţa colii albe de hârtie a calculatorului tău.

O să ţină Jon Snow piept sălbaticilor la Nord? Şi dacă da, cum rămâne cu armata de Umblători albi care veghează din umbrele îngheţate? La Sud, rămasă tot mai singură, dar cu trei dragoni şi o armată de 8000 de eunuci, are Daenerys forţa necesară să fie un conducător adevărat peste sclavii eliberaţi care acum o privesc ca pe o zeiţă salvatoare?

Răspunde la una dintre aceste întrebări, sau la oricare alta dintre multele deschise de povestea din Urzeala Tronurilor şi scrie o scenă reprezentativă/şocantă cu care crezi că ar trebui să se încheie acest ultim sezon nebunesc.

Cele mai memorabile trei scene imaginate vor primi următoarele premii:

  • Premiul 1 – pachet Cântec de gheaţă şi foc (paperback) + boardgame Urzeala tronurilor (da, exact, aţi citit bine, boardgame-ul Urzeala tronurilor, courtesy of cutia.ro, cărora le mulţumim foarte mult!)
  • Premiul 2 – tricou Game of Thrones + cană Game of Thrones + breloc Game of Thrones
  • Premiul 3 – tricou Game of Thrones + set magneţi frigider Game of Thrones

Concursul se încheie marţi, 17 iunie 2014, ora 18.00. Nu există limită de text, dar vom aprecia concizia. Vom aprecia de asemenea imaginaţia şi stilul. Textele vor fi postate în special sub formă de comentarii la acest articol, dar vor fi luate în considerare şi cele la postările pe acest subiect de pe contul nostru de facebook.

Nu uitaţi că simultan este în vigoare o super-promoţie hardcover Urzeala tronurilor!


PARTICIPA LA CONCURS

Game of Thrones editura Nemira George Martin Jon Snow Urzeala Tronurilor concurs Urzeala Tronurilor concurs Game of Thrones concursuri concurs Nemira